Geldide 70 resim çektim ufak bi sorun çıktı atamadım hepsini kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldide 70 resim çektim ufak bi sorun çıktı atamadım hepsini kardeşim
Emeği olanların emeğine sağlık çok güzel oldu gerçekten. Mekanın terbiyesizliklerine rağmen güzeldi adamlarda esnaflık dene birşey kalmamış resmen. Herkes gittikten sonra ordaydık biz gene terbiyesizliğini yaptı yok arabalar ne zaman çıkacak falan. Arkadaşım benm arabada otururken arabayı çek demiş arkadaşa o da içerde masamız var niye çekeyim demiş yok bir masa 10 kişi oturuyorsunuz falan demiş. Hala sinirimi alamadım ah ***!
hehe yakışır kardeşim eline sağlıkYapma Faruk Abi tanıdıgımız nazımızın geçtiği nezih yerlere gitmeye çalışıyoruz..
kesinlikle katılıyorumBundan sonraki buluşmalarımızda,mekan otoparkında veya başka bir yerde araç tamiri yapılmasını istemiyorum,dünkü buluşmada 1 aracın tamiratı yüzünden hem mekan sahibiyle papaz olunmuş hemde en az 4-5 kişi sohbetlere katılamadı,biz oraya araba tamirinemi gidiyoruz yoksa muhabbet etmeyemi...?
Bundan sonraki buluşmalarımızda,mekan otoparkında veya başka bir yerde araç tamiri yapılmasını istemiyorum,dünkü buluşmada 1 aracın tamiratı yüzünden hem mekan sahibiyle papaz olunmuş hemde en az 4-5 kişi sohbetlere katılamadı,biz oraya araba tamirinemi gidiyoruz yoksa muhabbet etmeyemi...?
kesinlikle katılıyorum
Abi sadece bizim yüzümüzden papaz olundu? Ayrıca bizimle muhabbet etmek isteyenler yanımıza geldi muhabbetimizi ettik.