18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ayrıldıktan sonra çıkan muhabbetleri diyorum Gökalp,Aytuğ şuanda yanımda ondan duydum orada çıkan muhabbetleri...:eyv

ben zaten Aytug abinin laf dalaşında bulundugunu dünde yazdım abi konuya ama ordaki işletmeci kılığındaki sıfatsız içerde oturan Melih, Eren, Vurallara da aynı muhabbeti yapmış yani sadece bizle alakalı değil

abi sende herseye katılıyorsun hep cevapların +1500, +15000, +20000[/QUOT
Fazla kelime kullanmamak adına Gökalp; sıkıntımı var kardeşim orası tamir servisi değil amaç belli buluşmalarda amaç kaynaşıp görüşmek

Bende sıkıntı yok abi senin genel de yazdığın mesajlar +1500 falan filan bundan dolayı yazdım yani sen genelde ustanın bütün mesajlarına katılıyorsun hiç karsı oldugun yok. Bir ara her mesajında Badem videosu ekluyordun simdide +'lar. Ayrıca ben ilk defa buluşmaya gelmiyorum buluşmanın ne olduğunu biliyorum orda bulunanların çoğu bizi tanıyor zaten bu nedenle yanımıza gelip muhabbetini yaptılar bizde onlarla ilgilendik varsa başka şikayete olan yazsın bu konuda bizde bilelim. Bizim kimseye karşı bir tavrımız yok, yanımıza gelenler bizi az çok tanıyanlar biliyor, herkese her türlü yardımda bulunuyoruz ister forumda ister facede ister telefonda

Sizin için özel araç tamir buluşması düzenleyelim Gökalp...:D

Sizin için özel araç tamir buluşması düzenleyelim Gökalp...:D

Gerek yok abi biz yapıyoruz zaten yaptığmız işleride burda paylaşıyoruz arkadaşlarımız faydalansın diye katkı da bulunmak istiyoruz.
Bize heryer Tamirhane :D :D :D

Gerek yok abi biz yapıyoruz zaten yaptığmız işleride burda paylaşıyoruz arkadaşlarımız faydalansın diye katkı da bulunmak istiyoruz.
Bize heryer Tamirhane :D :D :D

Gökalp abi Buluşma bittikten sonra sizin orada 3 araba kalıp tamire girişmeniz biraz ters bi durum anlatılmak istenen buydu sanırım...

Bundan sonraki buluşmalarımızda,mekan otoparkında veya başka bir yerde araç tamiri yapılmasını istemiyorum,dünkü buluşmada 1 aracın tamiratı yüzünden hem mekan sahibiyle papaz olunmuş hemde en az 4-5 kişi sohbetlere katılamadı,biz oraya araba tamirinemi gidiyoruz yoksa muhabbet etmeyemi...?

Usta arabamda şasi vardı
Şasi ne demek bilirsin yani bu arabayı yakmaya kadar gider
Sigorta takıyoruz ve sigorta atıyor
Yani ne yapsaydım göz göre göre arabayı şasili şekilde mi bıraksaydım
Bu arabalar haram paralarlan alınmıyor ki tabiki uğraşcaz gözümüzün önünde yanmasına müsade edmem ne koşulda olursa olsun
Bizimle ilgili bir problem çıkmadı
Genel olarak bir problem çıktı
Bu problemi sadece bana ve arabama yıkmak çok mantıksız
Bizim kimseye zararımız olmadı herkez nedense teşekkür ve katılarak sessiz ve derinden huylandırıyor ortalığı
Diğer tüm arkadaşlara yapılmış aynı mevzu bize araba tamirinden ötürü bir anons veya kızma geçmedi
Genel olarka 5-6 araç vardı arka otoparkta onlara oturanlara masada oturup menü yemeyenlere garip bir işletme görgüsüzlüğü yapıldı
Açıkcası orda 1500 TL ye yakın para bırakıldı ama adamlar müşteri odaklı müşteri memnuniyeti adına hiç birşey yapmadı
Açıkcası rezillik ötesiydi herşey ben diyemem diğer tüm katılan arkadaşlar rahatsız bu işletmeden

Gökalp abi Buluşma bittikten sonra sizin orada 3 araba kalıp tamire girişmeniz biraz ters bi durum anlatılmak istenen buydu sanırım...
Tamir sadece benim arabama yapıldı şasiden ötürü
Diğer araçlara birşey yapmadık sadece 2 dk süren bir filtre değişikliği yaptık
İşletmede içerideki ve dışarıdaki saygısızlık ve görgüsüzlük hat safadaydı
Daha kafadan menü olayı garipgarip tavırlar kıvranmaları gerçekten o işletmenin iticliğini gösterdi
Sadece bizimle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum işletme mantığı nasıl olsa müşterim geliyor istersen 100 milyar bırak önemsizsin mantığı olduğu için ağzınla kuş tutsan yalvarsanda müşteri olarak ille giderini yapıcak
O yüzden bazı kişilere hatalısın demek çok mantıksız oluyor kardeşim

İşletmeden bende rahatsız oldum bu sefer ve önceki sayfalarda bu mekana bir daha gidilmeyeceğini yazdım...
Aracındaki meseleyi anlıyorum lakin aile fotoğrafına bile katılmadın arabanı 2 dakika bırakıp...
İşletme sahibinden aracınla ilgili şikayeti Aytuğ'dan duydum,hatta iş kavgaya varacakmış neredeyse...

Usta arabamda şasi vardı
Şasi ne demek bilirsin yani bu arabayı yakmaya kadar gider
Sigorta takıyoruz ve sigorta atıyor
Yani ne yapsaydım göz göre göre arabayı şasili şekilde mi bıraksaydım
Bu arabalar haram paralarlan alınmıyor ki tabiki uğraşcaz gözümüzün önünde yanmasına müsade edmem ne koşulda olursa olsun
Bizimle ilgili bir problem çıkmadı
Genel olarak bir problem çıktı
Bu problemi sadece bana ve arabama yıkmak çok mantıksız
Bizim kimseye zararımız olmadı herkez nedense teşekkür ve katılarak sessiz ve derinden huylandırıyor ortalığı
Diğer tüm arkadaşlara yapılmış aynı mevzu bize araba tamirinden ötürü bir anons veya kızma geçmedi
Genel olarka 5-6 araç vardı arka otoparkta onlara oturanlara masada oturup menü yemeyenlere garip bir işletme görgüsüzlüğü yapıldı
Açıkcası orda 1500 TL ye yakın para bırakıldı ama adamlar müşteri odaklı müşteri memnuniyeti adına hiç birşey yapmadı
Açıkcası rezillik ötesiydi herşey ben diyemem diğer tüm katılan arkadaşlar rahatsız bu işletmeden

katılıyorum.. melih falan içeride oturmasına rağmen onun aracınıda çektirmeye çalıştılar kendiside yazmış zaten. Bizimle ilgili bişey yoktu. Menüleri kakalarken hiç sorun yoktu ama. adam neredeyse sadece çay içmek isteyenlere bile menü veriyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri