Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son durum nedır sımdı lıstedekı herkes gelecek mı gelmeyecek mı hava durumunun demesıne gore yagmur olacak oralara kar duser mı bılemem artık tabı daha soguk oluyor oralar
son durum nedır sımdı lıstedekı herkes gelecek mı gelmeyecek mı hava durumunun demesıne gore yagmur olacak oralara kar duser mı bılemem artık tabı daha soguk oluyor oralar
Arkadaşlar geri vites yapmasın kimse gayet güzel ve eğlenceli geçecek. Bol bol video ve fotoğraf çekip bu güzel anı ölümsüzleştiririz aynı abant buluşması gibi. O zmanlar çok zorluk çekilmiş gidilirken ama şimdi arkanıza bakıp izlediğinizde iyiki gitmişiz diyorsunuz ydda gitmeyenler keşke olsada bir daha gitsek diyorlr. Buda öyle bir buluşma olacak. Ben ve co pilotum ramazan foose geliyoruz sonuna kdar kar da olsa orada olacağız.
Şimdi benim yancılarım kimler sanırım tepeüstü tarafından bir yancı alacağım o arkadaş üyeyse buraya yada tnıyan varsa telefonunu bana msj olrak atsın. Aracımda şuan 1 yancıya daha yer vardır. Avrupa yakasından katılmak isteyen varsa katılabilir. Kimse geri vites yapmasın gayet güzel ve eğlenceli bir hfta sonu olacak