Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bencede çok aman aman bi manisi olmayanların gelmesi lazım ben bile baş mühendisi zor bela ikna edip izin aldım pazar için Arkadaşlar rolling filan işin tuzu biberi olmasa da olur önemli olan orada toplanıp varlığımızı diğer insanlara göstermek. Onun haricindeki her konu zaten bizim aramızda olacak bence geri vites dişlilerini sökelim
Pazar günü gündüz en düşük nem oranı86en yüksek 91 ve 10 ila 15 derece arasında değişen bir sıcaklık olucak. Büyük ihtimalle gündüz yağmur yağmaz. Yağsa bile sağanak şeklinde olucak bu sulu kar veya şiddetli yağış anlamına gelmiyor. Bu durum buluşmamıza engel değil.
Buluşmanın iptali söz konusu değil lütfen olumsuz düşüncelerden yola çıkıp bu buluşma iptal olur gibisinden yorum yapmayalım çünkü herkes umutsuzluğa kapılıp gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyor bunu anlıyorum. Ben Çorlu'dayım o gün erken kalkacağım. Havanın durumunu an be an size aktarıcam.