16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten bu hafta olmazsa dahada olmaz cenker merak etme :)

zaten bu hafta olmazsa dahada olmaz cenker merak etme :)

Yollar Kapalı Olduğu Halde Etkili Kar Yağışına Rağmen Abant'a Gidildi.Burayada Gelinmesi Gerekir Ki Burdaki En Kötü Durum Dönüşte Sulu Kar Olur

Güncel.

Bombayı patlatıcaz yine muhteşem bi buluşma olacağı kesin....

Bencede çok aman aman bi manisi olmayanların gelmesi lazım ben bile baş mühendisi zor bela ikna edip izin aldım pazar için :) Arkadaşlar rolling filan işin tuzu biberi olmasa da olur önemli olan orada toplanıp varlığımızı diğer insanlara göstermek. Onun haricindeki her konu zaten bizim aramızda olacak bence geri vites dişlilerini sökelim :)

unled2wo.png

Pazar günü gündüz en düşük nem oranı 86 en yüksek 91 ve 10 ila 15 derece arasında değişen bir sıcaklık olucak. Büyük ihtimalle gündüz yağmur yağmaz. Yağsa bile sağanak şeklinde olucak bu sulu kar veya şiddetli yağış anlamına gelmiyor. Bu durum buluşmamıza engel değil.

Buluşmanın iptali söz konusu değil lütfen olumsuz düşüncelerden yola çıkıp bu buluşma iptal olur gibisinden yorum yapmayalım çünkü herkes umutsuzluğa kapılıp gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyor bunu anlıyorum. Ben Çorlu'dayım o gün erken kalkacağım. Havanın durumunu an be an size aktarıcam.

ben her halukarda geliyorum muhtemelen yarın akşam avrupa yakasında olacağım ordan katılırım artık :)

Bugün Egzozu Taktırdım Buluşmaya Hazırım Yarın Hella Flush'ları Yaparım Pazar Sabahı Arabayı Yıkar Gelirim :)

Meteoroloji literatürüne yeni bir kavram daha kattığın için kutlarım seni:), karlı yağmur ne bea açıklada bizde bilelim bari...:D:D

bundan sonra senin yazdıklarını düzeltmiyeceğim emmi tam aksine konu başlığı yapacağım bakta gör :D

Geri