Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben havada falan değilim deniz madem ordaki bir organizasyona RFC olarak katılıyoruz mümkün olduğunca arabalarımızı getirmeye çalışalım çünkü unutulmasınki başka kuluplerde gelecek ...
Ozan Abi Şaka Yapıyor RS Olmadan Olmaz + Tekirdağ Tuning'in Organisazyon İptali Söz Konusu Bile Değil Yağmur Çamur Kar Bile Olsa Pazar Günü Toplanıyorlar..
Ozan Abi Şaka Yapıyor RS Olmadan Olmaz + Tekirdağ Tuning'in Organisazyon İptali Söz Konusu Bile Değil Yağmur Çamur Kar Bile Olsa Pazar Günü Toplanıyorlar..
bende baştan demiştim bir hafta ertelense güzel olur diye zaten şimdik geri viteslerde çıkar ( uğur sen alınma kardeşim sen taaa oralardan zor gelirsin biliyorum )
bende baştan demiştim bir hafta ertelense güzel olur diye zaten şimdik geri viteslerde çıkar ( uğur sen alınma kardeşim sen taaa oralardan zor gelirsin biliyorum )