15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saati bildirin abi vakit olursa bursada tayfasında da katılamayanlar toplanalım beraber

arkadaşlar bursaya gelin gezdiririz sizi kafanızı yormayın .

fabrikaya çok girmek istedim ama internetim bir haftadır yoktu(nakil işleri) en azından fabrika çıkışı bir etkinlik olsa da daha çok üzülmesem.

bursalı arkadaslar ne yapalım biz nerede bulusalım
bugun babam aracımı sürtmüş cumartesiye kadar halletmem lazım
ona göre bir plan hazırlayalım

İzmit ekibimizle otoban çıkışında buluşuruz,Ankara ekibimizlede ye Bursa girişinde yada İzmit çıkışında buluşuruz.
Araçlara Logo ve Numara yapıştıracağız,stickersız araçlarımıza sticker yapıştırılacak arkadaşlar...:eyv

Usta ben direkt geçeyimmi yoksa bi yerde buluşalımmı Yalovadan geçeceksiniz heralde bende Bursa yolunda beklerim sizi Yalovaya girdiğinizde haber verebilirmisin abi

Usta ben direkt geçeyimmi yoksa bi yerde buluşalımmı Yalovadan geçeceksiniz heralde bende Bursa yolunda beklerim sizi Yalovaya girdiğinizde haber verebilirmisin abi
Yalova'da bize katılırsın kardeşim,haberleşiriz...:eyv

Şanslı otuzun içinde olmak isterdim ama kısmet. Şimdiden herkese çok keyifli bir organizasyon dilerim..

iZ-MiT Tayfası olarak 15 Eylül C.tesi günü Sabah Saat 08:30 da İzmit Outlet Center'in otoparkında buluşalım.

Sedat, MaYuCeL, Bilalrx, Leo1905, Kalyoncu

İzMit RFC buluşma saat-lokasyon belli olmuş.. iyi... değişiklik olursa acil ceptel teması olsun...sürpriz-sorun çıkmasın beya...:cool:
Ankara 03.30 da buluşma, İstanbulda 07.30.Mehmetvakfı petrol mü acaba... bizim saat ıyıymiş aga... izmitte bursa 1,5-2 saat olur heralde... esneme olur reno fabrıkada da... mıllet uzaklardan geliyo beya... gelen fabrikaya dalar... :cool:

Fabrikadaki gezi planı ve saatleri bugün bana ulaştığında,toplanma saatlerini yeniden ayarlarız arkadaşlar...:eyv

Fabrikadaki gezi planı ve saatleri bugün bana ulaştığında,toplanma saatlerini yeniden ayarlarız arkadaşlar...:eyv

Ustam, reno giriş saati biraz öğlene yaklaştırsalar beya, uzaktan bir sürü mıllet gelecek... ıllaki aksama gecikme olur yanı, toplana toplana gelıncek sonuçta... :cool:

Geri