15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel bir buluşmaydı gelen herkese teşekkürler :) bende fotoları en yakın zamanda yükleyeceğim.
yeni tanıştığım kişilerlede ayrıca tekrardan memnun oldum ;)

Katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekürler müthiş bir gündü yarım saat önce çok şükür kazasız belasız geldik yorulduğumuza fazlasıyla değdi!!!!Emeği gecenlere sonsuz teşekkürler

Mükemmel organizsayondu. Herkesin ayaklarına sağlık :eyv

Çok geçmiş olsun Bu buluşmanın iki nazarlığı,
1- Kürşadın Lastiğinin yarılması
2- PeRi nin arka kısmında hasar
Cana gelmesin

Mükemmel organizsayondu. Herkesin ayaklarına sağlık :eyv

Çok geçmiş olsun Bu buluşmanın iki nazarlığı,
1- Kürşadın Lastiğinin yarılması
2- PeRi nin arka kısmında hasar
Cana gelmesin
Çok şükür daha büyük kaza yaşanmadan tamamladık organizasyonu allah daha beterinden korudu...Birde adminlerimizden ricam dün müthiş bir fotoğraf patlaması oldu eğer herkes o kadar fotoğraf için ayrı ayrı konu açıcaksa karmaşık bi durum oluşacak tek konu açılırsa ulaşmamız daha kolay olur

Çok şükür daha büyük kaza yaşanmadan tamamladık organizasyonu allah daha beterinden korudu...Birde adminlerimizden ricam dün müthiş bir fotoğraf patlaması oldu eğer herkes o kadar fotoğraf için ayrı ayrı konu açıcaksa karmaşık bi durum oluşacak tek konu açılırsa ulaşmamız daha kolay olur
Herkes tek konuya fotoğraf paylaşırsa sayfa kasar Emre,bu organizasyon için yeni kategori açtım,elinde fotoğraf olanlar orada yeni konu açabilir...:eyv

- Yorum Neden Silindi?

Arkadaşlar fabrika ziyaretiniz sonrası yeni clio 4 için yorumlarınız nedir acaba? Sitede ben mi bulamadım inceleme sonrası arabayı nasıl buldunuz çok merak ediyorum

Arkadaşlar fabrika ziyaretiniz sonrası yeni clio 4 için yorumlarınız nedir acaba? Sitede ben mi bulamadım inceleme sonrası arabayı nasıl buldunuz çok merak ediyorum
Güzel bir araç. Tavsiye edilir

Geri