15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Furkan'dan fotoğrafları gördüm.
Ayaklarınıza sağlıık sağ sağlim gidip geldiniz :)
Yalnız o yolun güzelliği nedir öyle tam basilası bir yol iyi dayanmışsınız :D
281915_3678797937006_1433101399_n.jpg
Basmadıklarını kim söyledi iki RS önden bi bastılar Kangooyla yokuş aşağı 190-200 tıpalaya tıpalaya zor yetiştim Pulat abey zaten 65lik clioyla kudurdu durdu gelemedide kıhkıh

Güzel organizasyondu, ufak tefek aksilikler oldu. Sanırım son aksilikde bizden geldi. Yalova'daki ışıklardan tam izmite dönerken kırmızı yandı durdum ama arkamdaki hayvan duramadığı için sol arka dan çarptı hayvanın evladı. Sol arka tampon çizildi sis farımı kırdı. Bide dengesiz dengesiz konuşup canımızı sıktı.
Neyseki bişey çıkmadı polis zoru ile de olsa tutanağı imzalatıp evraklarını aldık. ufak çizikler ama yinede insanın canını sıkıyor.

Neyse ben şimdi resimleri ayarlayayım. Fazla resim çekemedim ama elimdekileri hemen birazdan yüklemeye başlarım.

Katılan herkesin ayaklarına sağlık...

yüklenen fotograflar güzel çıkmış ellerinize sağlık arkadaşlar daha güzellerini bekliyorum ;) Muhammed abi Onla kurtardık ya şükür ;) sol taraftaki sis çok şiddetli yanıyoDu :) şaka Bİ YAnada geçmiş olsun yorulduğumuza değdi güzel vakit geçirdik. Organizasyonda emeği geçen ve katılan arkadaşlara teşekkürler.. Tanıştğımıza tekrar memnun OLdum ARKADAŞLAR....

Valla Hakan sol sis çok yanıyo diye diye kırdırdın bana sisi :)
Hep senin yüzünden bide Sedatın yüzünden. Sabah geç kaldı buluşmaya :)

Geçmiş olsun kardeşim,kestane şekeri aldıktan sonra sizi gördük park yerinde,stop lambasını değiştiriyorsun sandım kusura bakma,Allah beterinden saklasın...

:) sabah o çayı içemedik ya hep ondan oldu bütün bunlar....

Geçmiş olsun Muhammet Ali abi buna şükür, sen öyle.Kürşad abinin lastik yarıldı angaralı RS'in balon yapmış galiba beterinden korusun Allah :)

Geçmiş olsun kardeşim,kestane şekeri aldıktan sonra sizi gördük park yerinde,stop lambasını değiştiriyorsun sandım kusura bakma,Allah beterinden saklasın...

Yok abi orda benim sol arka sinyal tutukluk yapıyodu bi yanıyor bi yanmıyordu. Onu söktüm soketine oturttum lambasını.
Kaza Yalovanın içindeki Yuvarlak adada oldu.
tamponda ufak tefek çizikler var birde sol arka sis lambası kırıldı.

Basmadıklarını kim söyledi iki RS önden bi bastılar Kangooyla yokuş aşağı 190-200 tıpalaya tıpalaya zor yetiştim Pulat abey zaten 65lik clioyla kudurdu durdu gelemedide kıhkıh

Fotoğraflarda gördüğümü söyledim :D İyi basmışsınız o zaman kardeşim ne diyim :D

Geri