15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ankara ekibine ben düzceden dahil olurum izmit ekibine yetişelim izmit ekibinide alalım çıkalım full konvoy olarak? ne dersiniz?

Ankara ekibi için Evren le konuştuk başka bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen...
03:45 gibi başkent üniversitesi önündeki opet dedi evren ama bilidiğin kadarıyla adı değişti... toplanıyoruz...04:00 da tekeri döndürürüz... yawaş yawaş gidelim...bu hafta kardeşim gitti geldi bursa-ankara arası 8 tane radar varmış yolda...ort. hızda cabası...
onur abi benim kamyona koyalım senin düldülü bagajda gider uslu uslu :D

ben zaten fabrikadayım arkadaşlar . gözümüz yolda sizi bekliyoruzzz :D . lojistik bölümüne getirirlerse sizi ben sizleri bulurum :D

Ankara ekibi icin baska fikri olan yoksa. baskent universitesinin hizasindaki opette saat 03:30 da bulusalim. saat 4te teker doner egemeninde dedigi gibi sakin sakin gideriz. o halde bulusma noktamiz belli olmustur Ankara ekibine hayirli olsun :) cuma gecesi gorusmek uzere Ankara.

HTC HD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İstanbul ekibi avrupa ayrı buluşup anadoluya mı gidecek yoksa herkes anadoluda mı buluşacak? Eğer buluşma anadoluda olur ise ben hiç bilmiyorum orayı valla o şekilde daha çok karışıklık olucak :)

Bende Fatihe katılıyorum Mustafa abi İstanbul avrupada bi yerde buluşalımda gidelim

Usta'nın buluşalım dediği yer çok basit.
Her iki yakadaki arkadaşlar rahatlıkla bulabilirler.
İstanbul_Ankara Otobanına girin.
Otobandaki MEHMETÇİK VAKFI DİNLENME TESİSİ ( OPET ) otoparkında bekleyin... Otobanın her iki istikametinde de bu istasyondan var. Büyük de bir istasyon olduğu için kaçırma imkanı yok. İstanbul'dan Ankaraya gelirken Sabiha GÖKÇEN sapağından hemen sonra sağda...

Tamam Muhammed abi o zaman 8:30 da ALLah'ında İzniyLe İZ-MiT outLette Buluşuyoruz. Düğün arifeSinde Jant Lardan OLmayaLım :)

Opet Mehmetcik Vakfi Sehir Disi Bulusmalarinda Bir Numarali Toplanma Yeri
Bir Cok Forum Fan Hep Orda Toplanir Sonrasinda Beraberce Devam Edilir

Yeri biliyoruz Muhammet Ali abi ama bence daha iyi olur toplu gitmemiz

Geri