15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Saat 23:15 günceli
Bursa Ekibinden Yalova Kahvaltı Organizasyonuna Katılacak Arkadaşlar;
1-utku ( Clio )
2-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
3-Halm ( Megane 3 HB )
4-gokhanhacihasan ( Clio 2 1.6 16 v sport )
5-dinc.ihsan ( Clio 3 )
6-velituncez ( Megane 3 MST )
7-Solenza ( Clio )

Direkt Fabrikaya Gelecek olanlar
8-F4R ( Clio 2 RS )
9-tgezginis (Megane 3 HB )
10-berkcebo ( Megane 1 Coupe )
11- Leo1905 ( Clio 3 ) Gebze Grubu
12-clio16 Mümin

13-Berkten hala cevap alamadım

Napalım Ustam... bu yaştan sonra stress-dert çekemem, tokadan başka bişi takmam kafama beya...:cool:
tavsiye ederim... rahat yaşarsın... stresslerınden az etkılenırsın... :eyv
Seni 2 hafta Admin yapsam anlarsın stres neymiş...:)

hadi herkese şimdiden hayırlı yolculuklar yarın izmitte görüşmek dileğiyle inşallah :)

cümletten hayırlı geceler ve uykular ben gider son hazırlıkları yapar ve yatarım RFC ailesi

Seni 2 hafta Admin yapsam anlarsın stres neymiş...:)

Ustam, Modluktan yukarsını mümkün değil ıstemem... zorla dert sahibi olamam beya... öyle mevzular olurki, ne yaranabilirsin ne takdir edilirsin nede uğraştığına değer... :cool: kolay gele Adminlere...

ben elimden geldiğince yardımcı oluyom kendimce... az çok... gerisi ust yönetimin işi zaten... zaten baş olmak bu ülkede buyuk derttır bilirsin... :cool:

zaten bende birazdan yatar/kaçar...stressten uykumda az kaçık ya, zorla uyucas napak... :cool:

sabah erken çıkacaklar yatsın beya... uykusuz araç kullanmak rısklıdır... dikkatli gelin, aşırı hız yapman... Allaha emanet herkes... :eyv

Son düzenleme:
Bursa Ekibinden Yalova Kahvaltı Organizasyonuna Katılacak Arkadaşlar;
1-utku ( Clio )
2-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
3-Halm ( Megane 3 HB )
4-gokhanhacihasan ( Clio 2 1.6 16 v sport )
5-dinc.ihsan ( Clio 3 )
6-velituncez ( Megane 3 MST )
7-Solenza ( Clio )

Direkt Fabrikaya Gelecek olanlar
8-F4R ( Clio 2 RS )
9-tgezginis (Megane 3 HB )
10-berkcebo ( Megane 1 Coupe )
11- Leo1905 ( Clio 3 ) Gebze Grubu

12-Berkten katılım ile ilgili cevap bekliyorum

ben izmit grubuyla kahvaltıya geliyorum.direk fabrikaya değil yani ;)

8'de outletin otoparkındayım :)

kusura bakmayın anca yazabiliyorum. bu aralar malesef biraz yoğun işler. yazıları okuyunca heyecan bastı bide :) yarın sabah kalkınca hanımı annesine bırakır bırakmaz ilk işim arabamı güzelce bir yıkamak. ordan da maisin otoparkına geçerim. en geç 11:00-11:30 civarında orda olmayı planlıyorum. gönül isterdi herkesle beraber yalovaya kahvaltıya gideyim ama imkanlar el vermedi kusura bakmayın. yola çıkacaklara şimdiden iyi yolculuklar. Kazasız belasız inş. yarın görüşürüz.....

Bende yatıyorum şimdi,sabah 5 de kalkacağız,Sabah görüşürüz gençler ve genç kalanlar...:eyv

Geri