15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben buralardayım...

İzmit Ekibi için son güncelleme...

Sabah saat 08:00'da İzmit OUTLET CENTER otoparkında buluşuyoruz. 08:15' hareket ederiz.

1. MaYuCeL ( Kartepe )
2. Sedat ( Derince )
3. Leo1905 (Gebze)
4. Kalyoncu (Kuruçeşme)
5. Bilalrx ( Adapazarından )
6. Cancaloz ( Düzceden )
7. Adigeemre ( Ankaradan )
8. Ayrıca Ankara ekibi de sanırım Kocaeli üzerinden gelecekler.

Yalova yolunda denk gelebiliriz Muhammet,navigasyona adresi girdim karşılaşamazsak direk Yalova'daki mekana gideriz...

Sıkıntı yok Mustafa abi, yolda haberleşiriz zaten...
Yola çıktığımızda henüz daha buluşamamışsak önden ararım sizi. Yalova'ya varmadan muhtemelen yolda birbirimizi yakalarız.
08:15 de yola çıksak orta halli bir hızla yaklaşık 70km yolumuz var. 1 Saatte ineriz Yalovaya...

İzmit-Yalova arası hız sınırı 90 kilometremi arkadaşlar,radara yakalanmayalım...:)

50-70-90 arası değişiyor. 30 olan yer bile var.
Outlet'in önünden Yeni Gölcük yoluna kadar 70 km/h ( Outletten sonra ki 5. ışığı geçince köprünün hemen bitiminde Radar olma ihtimali var )
Yeniköy Kavşaklı köprüsünü geçince Yaya üst geçitinin altında Radar uygulaması var.
Ayrıca otobandan Kandıra gişelerden çıkarsanız Geçen sefer Yuvacık buluşması için ilk yolun kenarında beklediğimiz ışıklardan 200-300 m ilerde sağda radar uygulaması var.
Gerçi sabahın o saatinde kimse olmaz diye tahmin ediyorum.

Sabaha karşı 04:00 gibi çıkıyorum yola düzce de canla buluşup izmit ekibine katılılacağız allahtan bir mani gelmesse

ayyy... Nurhayatın yüzünden stress yaptım kıslar... nası uyucam yaa... zabah biri çaldırsın beya, manda gıbı uyuyup kalmayak sona... :cool:cenker

Valla abi saatini 6 ya kur :) hatta 5 bucuga... Anca uyanıp hazırlanıp süslenip gelirsin :)

ayy öle yapak MaYucel, makyajda ayrı dert zaten... balo kıyafeti falan mı gıysek... döpiyes felanmı ... aynaya bakmak lazım... :cool:

Geri