15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fotoğraf makinelerini unutmayın :eyv

Ben hazırım :)

251710_10151392940537678_1408210184_n.jpg

Depo neredeyse Fullenmiş :eyv

Pillerim şarjda hafıza kartımda yer açtım, hazırım.Sabah kalkınca plakayı takıp çıkıcaz inşallah :)

Ben yatıyorum. Sabah erken kalacaz...
Herkese iyi geceler.
Yarın sabah kahvaltıda görüşürüz...

Pillerim şarjda hafıza kartımda yer açtım, hazırım.Sabah kalkınca plakayı takıp çıkıcaz inşallah :)
Bir takım pil şarjdaydı. Onları çıkardım. yenilerini şarja taktım. Hafıza kartını boşalttım. Şimdi arabanın kamerasını alıp hafızasını boşaltacağım.

Bir takım pil şarjdaydı. Onları çıkardım. yenilerini şarja taktım. Hafıza kartını boşalttım. Şimdi arabanın kamerasını alıp hafızasını boşaltacağım.
Makine 4 pil alınca yedek taşımıyorum malesef :D

Herkese iyi geceler. Sabah görüşeceğiz. Heyecan dorukta. Sabah üşenmeyip kalkıp benzinlikte yıkatacağım arabayı. Bezlerimi hazırladım. Güzel görünsün reno'larımız...

hangi benzinlikte yıkayacaksınız hocam? bende sabah yıkıcam arabayı...

hangi benzinlikte yıkayacaksınız hocam? bende sabah yıkıcam arabayı...

Asmerkeze gelmeden Shell var Yalova yolunda. Orda uyanık adam bulabilirsem yıkarım diye düşünüyorum. Bu bankaların olduğu yerin bitişiğinde. 7:00 gibi orada olmayı planlıyorum. Gelirseniz beraber yıkayalım.

arkadaşlar yarın sabah Yalova dört yol (Yalova'ya girişte) MMM Migros'un önünde sizi bekleyeceğim ordan direkt marinaya geçelim 0537 354 86 07 numaram

Geri