15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi biz gidip bir daha geri gelmeyelim bence , zaten sizi aldıktan sonra aksma kadar beraberız ne de olsa ogle yemegınden sonra baska aktıvıtelerde yapabılırız zamanınız varsa , go kart gibi :)

Abi biz gidip bir daha geri gelmeyelim bence , zaten sizi aldıktan sonra aksma kadar beraberız ne de olsa ogle yemegınden sonra baska aktıvıtelerde yapabılırız zamanınız varsa , go kart gibi :)
Bizler Ankara ve İstanbul'dan geliyoruz kardeşim,Bursa-Yalova arası ne kadar yol zaten,beraber kahvaltı yapmanın keyfini neden kendimizden esirgeyelim ki...:eyv

bursa ayagından ses yok abi baksna :)

Günün finalinde bende Bursa daki bir arkadaştan lastik alacağım dönüş yolunda yardırıp yetişmeye çalışacam artık size :)

Vay Be Ne Sahane Bir Organizasyon Kaciran Cok Sey Kaciracak Yine Uzuldum Bak Simdi :(

Benim araba o zamana kadar çıksa da, bir kişinin de işi çıksa bende gelsem. vuuuuuu:p

Buluşma akşamı Bursa ekibine misafir olabiliriz çay çorba kabul edilir :)

Adam Teknosadan bile Siteye griyor arkadaş :)

iZ-MiT baskın ekibi Outlet Teknosa'da...

Hayırlı buluşmalar

bana uyar abi diger arkadaslarada uyarsa güzel olur , misafirlermizi nerede karsılayacagız ?
Güzel olur. Mudanya yolu üzerinde araçların bekleyebileceği yer olabilir. Ama bana kalırsa tüm ekipler otobanı kullanacağı için otobandaki park alanlarından birini de kullanabiliriz

Geri