15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olur. Mudanya yolu üzerinde araçların bekleyebileceği yer olabilir. Ama bana kalırsa tüm ekipler otobanı kullanacağı için otobandaki park alanlarından birini de kullanabiliriz
Yalova'da MAİS yetkilileri ve diğer katılımcılarla birlikte kahvaltı yapılacak daha sonra Bursa'ya geçilecek kardeşim,sizleride kahvaltıya bekliyoruz...

Utku, kürşad ve
diğer bursalı arkadaşlar yalova işine ne diyorsunuz?

Bursa nerdesin?

bana uyar arkadaşlar. 2gün yokum ben ankaraya gidiyorum birazdan seminer var. Orda amaç beraber olmak gerekirse bursada toplanırız biz tek araba yapıştırır giderik. Dönüştede arabaları alır konvoyla gireriz renoya:) siz plan programı yapın hepsi bana uyar. bişeey olursa cepten ulaşın bana 0533 480 5060 bu arada cuma günü bursaya döneceğim. Ankara tayfası arabasız geliyorum odtü de seminer kızılayda otelde kalıcam akşama yaparsanız bi program çay kahve içerük:)

Ankara dönüşü 4 yetişkin ile tıpa gaz 8.8 yaktı RS,Bursa'ya gidiş geliş basmayacağımızı düşünerek (tabi gıdıklayan olmazsa :D ) 7 litre ortalama yakalayacağımı düşünüyorum bende...

Bende 3,5-4,0 arası bişey mi yakarım diye düşünüyorum. :)

bana uyar arkadaşlar. 2gün yokum ben ankaraya gidiyorum birazdan seminer var. Orda amaç beraber olmak gerekirse bursada toplanırız biz tek araba yapıştırır giderik. Dönüştede arabaları alır konvoyla gireriz renoya:) siz plan programı yapın hepsi bana uyar. bişeey olursa cepten ulaşın bana 0533 480 5060 bu arada cuma günü bursaya döneceğim. Ankara tayfası arabasız geliyorum odtü de seminer kızılayda otelde kalıcam akşama yaparsanız bi program çay kahve içerük:)

Ok o zaman Utkuyla ve diğer arkadaşlarla da görüşelim.

Bence Bursa'daki arkadaşlarda Yalova'a kahvaltıya gelirlerse güzel olur. Zira Adamlar Bize Organizasyon planını göndermişler.
Organizasyonun ilk ayağı Yalova'da başlayıp Bursa'da öğle yemeği ile sona erecek. Katılımı tam sayı ile yaparsak daha hoş olur.

Bence Bursa'daki arkadaşlarda Yalova'a kahvaltıya gelirlerse güzel olur. Zira Adamlar Bize Organizasyon planını göndermişler.
Organizasyonun ilk ayağı Yalova'da başlayıp Bursa'da öğle yemeği ile sona erecek. Katılımı tam sayı ile yaparsak daha hoş olur.
çalışmalar devam ediyor

Muhammed Abi iz-mit den kaÇ araç çıkıCaz

ersin abi olabilir
0 545 346 56 22
tel istersen tel ver konusalım ona göre plan yapalım

Geri