15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kürşad bence biz de saat 10:30'da Carrefour'da buluşalım. Oradan FSM üzerinden Mudanya yoluna çıkarız. Bursa ekibi ne diyorsunuz???

valla bana uyar sıkıntı yok rota belli olmadı sabah direk mudanyaya inip deniz kenarında bi kahvaltıda yapabiliriz:)

Ayrıca cemaat 100tl size yetmez ben diim size siz gıdıklamazsanız birbirinizi ben burda gıdıklarım 100tlyi sırf rollde yersiniz:):)

Gıdıklamazsan bende sana ilişmem kardeşim,konvoyda senden başka RS yok sanırım...:D

Var usta işte bende ondan diyorum ya :D f4r da geliyor oda clio rs :D Ama o bursada gerçi konvoyda olmayacak :D Bizi gıdıklayacak tek adam Eren :D Wlliams la alayımızı gıdıklar :aytuğ

bursadan başka kim var ki gelen?

Benim bildiğim bi f4r var bursada başka kim var bilmiyorum.

Usta c.tesi biliyorsun çalışıyorum.:(Can ı ikna edersem arabayı ona veririm gelmek isterse..:soru

Var usta işte bende ondan diyorum ya :D f4r da geliyor oda clio rs :D Ama o bursada gerçi konvoyda olmayacak :D Bizi gıdıklayacak tek adam Eren :D Wlliams la alayımızı gıdıklar :aytuğ

neyyy gıdıklayan mı olmaz ehu ehu ehu :):):) Tamam başka Rs yok ama Düplü ve öfkeli V6 va olmamı:)

Plan hazır olduğuna göre herkes Yalova'da toplanıyor arkadaşlar,verilen saatte mekanda olmak için İstanbul'dan çıkış saatimizi 7.30 Mehmetcik Vakfı Opet Tesisleri olacak...
Avrupa Yakası ilk hareket yeri saat 06.30 da Topkapı Honda Cem önü...

usta yalovaya girişte 4yolda ben sizi beklicem haberleşelim marinaya gitmekte yardımcı olurum

Hadi Hayırlı Olsun Memleket Buluşma Görsün :eyv

Geri