15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vapur nerden çıktı... RFC vapur mu tuttu... bizde izmitten mi bineces...:cool:

Aynen bende öyle düşünmüştüm.. O zaman izleyeceğimiz güzergah şu şekilde;

bursa.jpg

Bakalım 100tl ile gidip gelebilecekmiyiz :aytuğ Bi deneme yapayım :aytuğ

Ben Megane RS le 150 ye razıyım kardeşim...:D

Benzin 4,32 iken 1,6 sport ile 100tl ile 430 km yol gittim 3 kişi :D Bunda tek kişi eğer yolda gıdıklayan olmazsa :aytuğ Ve orada çok dolaşmazsam ışık yaka yaka gider gelirim diyorum ama görücez bakalım daha bu araçla ilk uzun yolum o nedenle birşey diyemiyorum :D

Usta kafadan 1 lt az yakarım senden ben :D turbomuz yok :D

Benzin 4,32 iken 1,6 sport ile 100tl ile 430 km yol gittim 3 kişi :D Bunda tek kişi eğer yolda gıdıklayan olmazsa :aytuğ Ve orada çok dolaşmazsam ışık yaka yaka gider gelirim diyorum ama görücez bakalım daha bu araçla ilk uzun yolum o nedenle birşey diyemiyorum :D

Usta kafadan 1 lt az yakarım senden ben :D turbomuz yok :D
Ankara dönüşü 4 yetişkin ile tıpa gaz 8.8 yaktı RS,Bursa'ya gidiş geliş basmayacağımızı düşünerek (tabi gıdıklayan olmazsa :D ) 7 litre ortalama yakalayacağımı düşünüyorum bende...

Bakalım hedef 5,1 lt :D sportta 5,4 gördüm uzun yolda. RS' i e-5 in boş zamanlarında test ettiğimde rahatlıkla daha alt ortalamada gidebiliyorum 90-100 km' de eğer ki tekrardan gıdıklayan olmazsa :aytuğ 5lt civarlarına inerim bursaya :aytuğ Bakalım nasip kısmet diyelim biz birbirimizi gıdıklamayalımda usta :aytuğ

Bakalım hedef 5,1 lt :D sportta 5,4 gördüm uzun yolda. RS' i e-5 in boş zamanlarında test ettiğimde rahatlıkla daha alt ortalamada gidebiliyorum 90-100 km' de eğer ki tekrardan gıdıklayan olmazsa :aytuğ 5lt civarlarına inerim bursaya :aytuğ Bakalım nasip kısmet diyelim biz birbirimizi gıdıklamayalımda usta :aytuğ
Gıdıklamazsan bende sana ilişmem kardeşim,konvoyda senden başka RS yok sanırım...:D

bursa.jpg

90 nı geçmez isen 110 tl yakarsın 5.vites de gitmen lazım

Geri