+1 R-19 16S Daha Çorumdan

1.8.cc de, ""..140 bg motoru , ABS ve 4 disk freni , Güçlü şasi ve çelik barları vardır.."" hee, bunlar varsa iyiymiş aga, temiz ucuz bişi olsa bende alırım o zaman yane... :cool:

sen biraz daha bu konuya takılırsan çoruma gidersin gibi geliyor :)

motor şase kaporta düzgün olsun, gerisi hallolur beya... çorum uzak beya, bazıları ılanda ceylan gibi gidiyon leşko tosba çıkıyo...:cool: mal sahıbı de herkesı mal sanıyo... levyeyı koyacan olmuyo... :slc

motor şase kaporta düzgün olsun, gerisi hallolur beya... çorum uzak beya, bazıları ılanda ceylan gibi gidiyon leşko tosba çıkıyo...:cool: mal sahıbı de herkesı mal sanıyo... levyeyı koyacan olmuyo... :slc

haklısın ama 16Ste seçme şansın pek yok :)
ben çanakkaleye gittim geceden bindim otobüse sabah indim arabanın yanına gittik aldığım kişiye sadece araba istanbula kadar gidermi diye sordum gider dedi aldım ozaman dedim :) çocukta şaşırdı bi tur atalım felan gerek yok dedim çalışsın ist.a gitsin bana yeter demiştim :) hatta direksiyonda boşluk vardı ilk virajda yoldan çıkıyordum... :)

bu arabanın ön tarafı faz2ye çevrilebilirmi acaba bilen varmı?

benim bildiğim çevriliyordu okumuştum bi yerde..

bu arabanın ön tarafı faz2ye çevrilebilirmi acaba bilen varmı?
Abi ön panel değişme isteyebilir . İnternette 16S Faz1 restorasyonu bulursam yarın garanti eklerim :)

Sanırım paylaştığın 95 16S içi ile uyduğu için uğraşmak gibi bir niyetin var yani hevesli gördüm .

Çorum'dan İstanbul'a gider inşallah :o

Abi ön panel değişme isteyebilir . İnternette 16S Faz1 restorasyonu bulursam yarın garanti eklerim :)

Sanırım paylaştığın 95 16S içi ile uyduğu için uğraşmak gibi bir niyetin var yani hevesli gördüm .

Çorum'dan İstanbul'a gider inşallah :o

başka 16S bulamadığım için şu aşamada ve resmen 16S krizim tuttuğu için :) kısmet olursa alabilirim
ama almadan önce araç hakkında detaylı bilgiye sahip olmam lazım ve faz2ye dönüştürülüp dönüştürülmediğini kesin öğrenip ortalama bir maliyet çıkarmam lazım astarı yüzünden pahalıya gelmek diye bir şey var sonuçta :)

img0721small.jpg
792637SAM1105.jpg
dsc0064gs.jpg
003.webp013.webp032.webp034.webp79.webp

Bunlardan başka bulamadım umarım işini görür Abi :aytuğ

Ekli dosyalar

• 003.webp
    003.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 1
  • 013.webp
    013.webp
    54.7 KB · Görüntüleme: 1
  • 032.webp
    032.webp
    52.7 KB · Görüntüleme: 1
  • 034.webp
    034.webp
    103.5 KB · Görüntüleme: 2
arabanın motor bölümü ne kadar dolu beya...maşallah bmw-mercedes gibi olmuş ön... motor aksamı heybetli, BMW vanuslu motor gıbı beya... bakımıda kolay olmaz bunun, önden darbeye de gelmez, göçer adam...:cool:

Son düzenleme:
kadir resimler için sağol...

Geri