+1 R-19 16S Daha Çorumdan

düzgünü varsa 15000TL verim hemen...

zaten Türkiyede 4-5 olan 16S insanların maddi imkansızlıkları ve aracı bilmemelerinde dolayı bu hallerdeler keşke sadece bilen alsa bilmeyen hızlı ve dolu 19 istiyorsa gidip RTI alsa ozaman hiç bir sıkıntı olmazdı...
eminimki siz benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz ama ben 16S aşığı bir insanım ve bütün 16Slerin yürür ve temiz olmasından yanayım...
çünkü R19 16S asla R19 Europa değildir... arada fark olmalı bakınız vti,gti,rs vs...
Abi senin sattığın pert olan 16S ne durumda toplanıyor mu ?

Abi senin sattığın pert olan 16S ne durumda toplanıyor mu ?

hesapta alanlar motoru başka 19 kasasına koyup toplayacaktı ama bi daha ses seda çıkmadı alanlara ulaşamıyorumda ne yaptılar bilmiyorum

vay beya... ne arabaymış... ne motrmuş... anlıyom ıyı bışeymış zamanın da da... şimdi muadıl guzel araçlar var beya.. hemde 15.000.TL eskı arabaya... zevk tercih ne deyek... :cool::slc takma kafana ...cenker

vay beya... ne arabaymış... ne motrmuş... anlıyom ıyı bışeymış zamanın da da... şimdi muadıl guzel araçlar var beya.. hemde 15.000.TL eskı arabaya... zevk tercih ne deyek... :cool::slc takma kafana ...cenker

valla zamanını bilmemde bana göre hala en hızlı spor sedan arabalardan bitanesidir aşırı beslemeleri araçların dşındakilerin hepsine rahatlıkla kafa tutar...

maksat mevzuu olsun beya... :cool:

maksat mevzuu olsun beya... :cool:
Bilal Abi , Renault 19 eski bir arabadır ama çok iyi yol tutuşu vardır .
Türkiye'de üretilmeyen yada ithalatı yapılmayan 16S , bizim sokakta gördüğümüz Europa değil .

140 bg motoru , ABS ve 4 disk freni , Güçlü şasi ve çelik barları vardır .
Yani bu araba yabana atılacak ve eski deyip geçilecek bir araba değil . Hızsa hız , güçse güç ama kontrol etmeyi bilmek lazım .

1.8.cc de, ""..140 bg motoru , ABS ve 4 disk freni , Güçlü şasi ve çelik barları vardır.."" hee, bunlar varsa iyiymiş aga, temiz ucuz bişi olsa bende alırım o zaman yane... :cool:

Abiiii Kralsın ya Keşke herkez senin gibi 16S in değerini bilse ya :) Keşke bi tanede HB olanından bende olsa :D

keşke... emin ol ne gti ne vti ne vts ne o sınıf arabaların hiç biri 16S yerini tutmaz safkan spor otomobil dediğin 16S gibi olmalı...

valla tırım tırım bitane daha arıyorum :) bulursan bundan daha iyi olucağı kesin :)

Geri