+1 R-19 16S Daha Çorumdan

Bu Araba Bizim Forum'dan Birine Patlar, Söylemedi Demeyin :aytuğ

Bi tane 16s te silivride görmüştüm bikaç ay önce kapıda yatıyordu. Tozun kirin içinde. Sahibine ulaşabilsem alacaktım hazırda paramda vardı. Üstelik sedan modeliydi füme renkli. Dün baktım ama yoktu yerinde. Ya bi uyanık aldı arabayı (3000 tl istiyorlardı) adam etti, ya da hurdaya verdiler.

Bi tane 16s te silivride görmüştüm bikaç ay önce kapıda yatıyordu. Tozun kirin içinde. Sahibine ulaşabilsem alacaktım hazırda paramda vardı. Üstelik sedan modeliydi füme renkli. Dün baktım ama yoktu yerinde. Ya bi uyanık aldı arabayı (3000 tl istiyorlardı) adam etti, ya da hurdaya verdiler.

hurdaya vermişlerdir... bilen biri alsaydı illa ortaya çıkardı...

bu arada benim arabanın conta takımını 280TLye bursadan almıştım...
phease2 olsaydı araç ne durumda olursa olsun gider çoruma alır gelirdim ama phease1lerin tipini beğenmiyorum...

Bugün arabayı gördüm de pek adam olacak gibi değil...

Aklımda Çok Fena roadfox Var, Yoksa Çoktan Salça Olmuştum Bu Araca :aytuğ

7.500 yapmış uyanık :D

Araba yürümüyor bu fiyat artırıyor :D

Ben takas teklif ettim üstü farkı tamamla gelip alayım dedim ama o kadar parası yokmuş :) Tam benlik araba 1 seneyi alır uğraşması adam etmesi ama vitrinlik hale getirirdik Aytuğ başkanla :)

volvo motoru vardır üzerinde demiş o zaman arac hakkında düşüncesi olan herkezi yanıltmış oldu arac sahibi

volvo motoru vardır üzerinde demiş o zaman arac hakkında düşüncesi olan herkezi yanıltmış oldu arac sahibi
Arabada F7P motor var o kesinlik kazandı .

Geri