koltuklar pedallar direksiyon kaput kapı iç döşemlerinde kırmızı şeritler gösteriyorki araç 16S
RENAULT 19 16S PHEASE 1 Sedan olarak Kaç tane üretildiki biri Türkiyeye gelmiş hemde çorumda çok ilginç... bende benim arabayı çanakkaleden almıştım büyük şehirlerden nasıl küçük şehirlere gidiyor bu araçlar anlamıyorum ?
arabanın görüntüsü hiç iç açıcı değil alan kişi ya orjinal ön tamponunu bulması lazım nerden bulur bilmem
yada kafa görüntüsünü phease 2 yapması lazım (olurmu onuda bilmiyorum) bu şekilde çok kötü görünüyor kliması çalışıyormudur? dahası bu araçlarda yanlış hatırlamıyorsam digital gösterge yol bilgisayarı vs olması lazım onlar çalışıyormu? benc en önemlisi aracın motoruna bakmak lazım F7P motorumu var yoksa swaplayıp abuk subuk motormu koymuşlar
ilginç diğer nokta stoplar orjinal değil ama arka tampon orjinal
rüzgarlıkta orjinal değil ama maşpiyeller orjinal motora bakmak lazım sıkıntı yoksa 4-5 arası alınabilir benim arabam ilk bakışta bu aradabadan çok daha derli toplu olmasına rağmen 8000TL para harcamıştım bu arabanın adam olması için bence 10000TL ve bayağı bi zaman geçmesi gerekir bence...