+1 R-19 16S Daha Çorumdan

başka bir apaçinin eline düşer.

başka bir apaçinin eline düşer.
aynen katılıyorum size... arabada volvonun 1.6 motoru olduğunu sanan birinden arabada jet motoru olduğunu iddia edebilecek birine satılıyor gibime geldi

hayırlısı olsun seni çok tatmin edecek bir arabada değildi.ince düşünün birini çok masrafa sokacak bir araba idi. araBADA KİLOLARCA MACUN OLDUĞU KESİN .

aracı almaya niyetlendim geliyorum diye aradım aracı urfaya bugün satıyorlarmış... 16S'in ne işi var urfada? kesin ordanda aracı hurdaya verirler bi kaç sene içinde :(

Urfadan sağlam R-19 için gelmezler , bunun gibisine hiç gelmezler :)
Satılmaz yani .Tabi şahıs 16S den anlıyorsa durum değişir .

arkadaş aracı satamamış araç başkasının üstüneymiş araç sahibi hastanedeymiş o yüzden devir işleminini gerçekleştirememişler şimdi eski sahibinin hastaneden çıkmasını bekliyorlarki aracı üzerlerine alıp tekrar satış yapabilsinler diye... bakalım kısmet olursa bu leşi alıcam gibi :) belki ömrümü yicek ama eski bir 16S kullanıcısı olduğum için değer diye düşünüyorum gerçekten F7P motor beklentimin çok üstünde bir motor...

kilolarca macun olduğu kesin:)) elektrik aksam motor yürüyen kaporta vs sırasıyla gidicez artık macunlarada sıra gelir elbet onlardanda kurtuluruz :) hayırlısıysa alalım ondan sonra yavaş yavaş yaparız önümüz kış zaten...

inşallah alırsın da kıymet bilenin elinde yeniden yüzü güler 16s'in..

16s lerin motor kodu f7r değilmi benmi karıştırıyorum :)

araç satıldı sanırım ilan yok

Geri