1.5 DCİ Motor Modifiyesi ( K9K )

kovala abı ben kapısmıom zaten basmıyorum :D:D yazı gunah arabaya :D sadece olabıldıgınce guclensın :D

aynen abı :D

Bu garantiyi bozuyo mu ? daha doğrusu bu uygucalama yapılınca belli oluyomu serviste filan

Hayır bellı olmuyor garantıyı bozar ama anlasılmadıgı ıcın problem yok cok ıyı anlayan bırı degerlerden anlar ama ses cıkarcagını sanmam

1.5 dci den bi cacık olmaz :D

Son düzenleme:
Bindiğin araba ne senin...:D
Bi dahaki buluşmada Murat'ın lagunayı bi dene bak oluyormu olmuyor mu...

Vallahi abi 1.5 dci ekonomi yönünden süper bi motor ama performans konusunda 105 lik bile olsa bi yerden sonra kesiliyor.....1.4 160 hp lik vw chiple ve egsoz sistemiyle 190 oluyor....Renonun da artık böyle alternatif arabalar getirmesi lazım 1.5 liği fazla zorlarsan elinde kalır motoru =) o yüzden fazla kurcalamamak lazım

şimdi bizim scenic kaç beygire çıkıyor bu chiple:)

Vallahi abi 1.5 dci ekonomi yönünden süper bi motor ama performans konusunda 105 lik bile olsa bi yerden sonra kesiliyor.....1.4 160 hp lik vw chiple ve egsoz sistemiyle 190 oluyor....Renonun da artık böyle alternatif arabalar getirmesi lazım 1.5 liği fazla zorlarsan elinde kalır motoru =) o yüzden fazla kurcalamamak lazım

benım 150 hp de gayet ıyı durum :D turkıyedekı en guclu 1.5 lerden bırı .. öle elde kalması kolay degıl bı motorun dogru yapılmadan ac basıncı bas yaparsan kalır tabı herseyın bı kuralı var ona gore kalmalı, vaktım olsa 170 hp lere cıkartıcam ama vakıt yok bıde ugrastıgımız baska bı arac var 1.4 hdi motorlu onla ılgılı acıklama yapmıyorum ama orjınal 68 hp :D suanda ıkı katını gectık onu bılıyorum :D 1.4 tsi lar yazılımla 190 -210 alınıyor 160 lıklardan ama 10 bın km sonra yag yakma sorunları ortaya cıkıyor sonra bı bakmısız motor gıtmıs o tarz alternatıf motorlar problemlı oturmadı daha vw cok sorun yasıor yasamayanda nadır duydum basmayan adam yasamıor basan adam yasıyor ...

Geri