1.5 DCİ Motor Modifiyesi ( K9K )

Kerem tunanin arabayla denedgimiz zaman yetisemiordun unuttun sanrm :p ahuahuah senin gibi gencleri piste beklerim kerem pistte yerse tabi mustangle :p auuhauhaua cihangir abi deniyen :p

lagunaya güvenirim kalkışı ne kadar hantal olsada kapattımı kapatır bide MCK ise gözü kapalı roll yaparm :D

Yaw kırmayın Kadir'in hevesini alırsın Kadir alırsın sen bakma bunlara...:D
Motor modifiyesiyle uğraşmamak için dizel motor aldım biraz zaman geçsin bi chip tamamdır bu iş...:eyv

Halil Abi biz ne yapalim ya ? bizim araclar ayni yeni clio III HB 1.5 DCi 85bg BVR yari otomatik vites kutusu var... daha :) 800km de...

Ne gibi iyilestirmeler yapabiliriz ? Arac dusuk vitesde yavas kaliyor... 4-5 cok iyi kaciyo...

muratcanın araba 1,5 105 hp mi? eğer öyleyse muhtemelen yazılım ve turbo aynıdır :D demekki bi chip yaptırma zamanı gelmiş :) muratcan ses ver :)

midibüsü ankarada chipledik... videolar yakında yeni konuda

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba.izmirden yazıyorum.2009 clio III sahibiyim.ilk defa geçen hafta bu arabalara çip takılarak yakıt tüketimini arttırmadan tork ve hızın arttırıldığını öğrendim.bu konuda bilgi verirmisiniz.ayrıca izmirde bu işi(ve iyi olanını)kim yapıyor.teşekkürler.

merhaba.izmirden yazıyorum.2009 clio III sahibiyim.ilk defa geçen hafta bu arabalara çip takılarak yakıt tüketimini arttırmadan tork ve hızın arttırıldığını öğrendim.bu konuda bilgi verirmisiniz.ayrıca izmirde bu işi(ve iyi olanını)kim yapıyor.teşekkürler.

hoşgeldin üye tanıtımı bölümünden kendini kısaca tanıtırsan seviniriz keyifli forumlar:eyv

chip tuning yaptırmak istiyorum 80bg olmuyo be

bende istiyorum ama ....... erken daha

evet herkes birşeyler yazmış bende izmirden kangocuyum :)
1.5 dci motor ile kafayı yedim :)
2006 model kangoo aracım 65 lik
şu ana kadar yaptıklarım:
-ilk olarak chip box aldım yararını gördüm tabiki ama yazılımla aynı olmuyo ...
-ford focus 1.6 tdci intercooler ı yaptım alüminyum borularla
-spor hava filtresi koydum ve spor hava filtre borusu koydum rahat hava girişi için
-85 lik megane turbo pervanesi ve turbo revizyonu yaptırdım
-katalizör iptali
-aç kapa direk vana (açık olduğunda egzos gazı direk susturucusuz çıkıyo)
-blow off yaptım ama dizellerde eksi oluyo performans acısından düğmeli bu yuzden
-spor: turbo basınç,yağ basınç,su hararet göstergesi
en son olarak yazılımım kaldı dahada varsa yapabilceğim 1.5 dci a söyleyin yazılımdan sonra onuda yapıyım :)
bu arada dynoya sokmadım yazılımdan sonra sokıcam

Geri