1.5 DCİ Motor Modifiyesi ( K9K )

Benzinli Olanları Dışlamayalım :D

bencede dışlamayalım benim benzinli murat chip olayınıda bilmiyorum. 1.6 16v 110hp benzinli manuel şanzımanlı motor var bu motora neler yapabiliriz?

Bize ikinci sınıf insan muamelesi göstermeyiniz :)

benzinliden dizeldeki kadar güç alamıyoruz benimde 1.6 benzinli /aynı motor muhtemelen başel yazılım var komple egzost kutu içi filtre genişletilmiş egzost ve hava çıkışları tahmini güç 135hp civarıdır en ileri seviye port polish işi yapılır 150 ve üstü alabilınabiilir

benzinliden dizeldeki kadar güç alamıyoruz benimde 1.6 benzinli /aynı motor muhtemelen başel yazılım var komple egzost kutu içi filtre genişletilmiş egzost ve hava çıkışları tahmini güç 135hp civarıdır en ileri seviye port polish işi yapılır 150 ve üstü alabilınabiilir

benim arac fluence emre senin lagunayla aynıdır muhtemelen motoru.. eğer dedigin gibiyse işimiz kötü baksana millet 200hplerde ucuyo :)

benim arac fluence emre senin lagunayla aynıdır muhtemelen motoru.. eğer dedigin gibiyse işimiz kötü baksana millet 200hplerde ucuyo :)

malesef öyle :)) ama genede fark baya oluyo yapılan işlemlerden sonra benim arabada baya fark oldu kendimden daha güçlü benzinli araçları geçtim güçlü dizellerlede yan yana :) keyif artışı garantisi ben veriyorum :))

ya abı benzınlıgı ole yazılım kesmez buyuk dusunmek lazım :D:D:D:D benımde 50 bın km oldu araba bı 30 bındır yazılım var sanırım bendede problemsız devam durmak yok yola devam 1.5 dci k9k modıfıyelı 3 adet oldu aracımız :D evet daha gelıstırmıs arkadaslar beklenıyor

Ara sıra , Başel Chipin vidyolarını izliyorumda , aynı seri dizel iki kangoonun kalkışında bariz belli oluyor ..
Chipli Kangoo hemen ayırıp gidiyor diyeri tutanımıyor bile :D

Sizce Ben 90 HP benzinli motordan filtre + egzozla 15 hp alabilirmiyim
( Katalizör ve Orta Susturucu kalacak düz boru değil yani :D )

Alamazsın Kadir...

Ara sıra , Başel Chipin vidyolarını izliyorumda , aynı seri dizel iki kangoonun kalkışında bariz belli oluyor ..
Chipli Kangoo hemen ayırıp gidiyor diyeri tutanımıyor bile :D

Sizce Ben 90 HP benzinli motordan filtre + egzozla 15 hp alabilirmiyim
( Katalizör ve Orta Susturucu kalacak düz boru değil yani :D )

imkansız yoktur derler ama bu iş imkansız :)

Hevesim kursağımda kaldı :D , Filtre + Egzozla 5 hp'cikte mi alamam :D

3-4 hp belki...

Geri