0 km araç alacaklar dikkat!!

içine sindiyse problem değil, arkadaşın o küçük yeri görebildiyse arabadan anlıyor demektir, arabadan anlayan birisinin de o arabayı yaptırıp alması bana inandırıcı gelmedi. neyse...

İyi de ortada yapılan bişey yok, iki vida ayarı ile aracın ne değeri düşer ne de bir hasar olur. Sizin görüşürünüz düşünceniz ile benimki aynı değil. Bu tarz bir problemi dert etmem, siz edebilirsiniz. Sonuçta bu sorunu müşteri görmeden önce serviste çözülseydi, ve müşteri bu durumu hiç bilmeseydi bu araç sorunlu mu olacaktı ? Olur eder demiyorum, işini iyi yapmayan birileri elbetteki ceza çekmeli ancak abartılan bir sorun olduğunu sanmıyorum. Misal mekaniğinde yürüyen aksam da motorda sorun olsa bende sonuna kadar hakkımı ararım. Misal megane 3 benzinlilerin çalışma sorunu hala aklımı kurcalar. ;)

ben hayatımda hiç sıfır araba alamadım, galiba sen hep sıfır aldın.
2. el araba alırken önce kabortaya, sonra motora bakarlar. kabortaya bakarkende kapılarına, bagajına bakarlar
bi asimetrik var mı diye ararlar. aralıklara bakarlar. tamam kaborta götürmez arabayı ama araba alan tipine, estetiğine bakarakta alıyor. hani derlerya asıl güzellik detaylarda gizlidir diye. güzel bir kızı bir sivilce bozar, arabayıda bi asimetrik olay:D

(evet arabanın değeri düşmez, adamın niyetini bilemem. belki de satma politikasıdır. eğer protesto için yazdıysa onları güzel yapmış bence. aynı şey bizim başımıza da gelebilir. bugün bagajı kontrol etmeyen kontrolcu alışkanlık yapar, yarın mekaniğini , direksiyon kutusunu kontrol etmez. adamın yolda kitlenir direksiyonu ölüme gider.)

toyota da da yağ yakan motorlar vardı bi ara. yani her firmada oluyor. nasip kısmet işi işte..

sesini duyurmaya çalıştığı platform yanlış. şikayet sitelerine yazsa daha çabuk sonuç alır. ama müşkülpesent biri olduğu kesin adamın.

Geri