0 km araç alacaklar dikkat!!

emre fırat, çalışkan, tutumlu birisin. inşallah bu alışkanlığın hayatının sonuna kadar gider.

parayı zorluklarla kazandığımız için bize böyle şeyler büyük sorun geliyor...

yukarıdaki örneğin güzel olmuş. yakında tepki bile veremecez,

al işte sana araba, olur işte o kadar, ferrari bmw de bile böyle yamukluklar var diyecekler(zaten diyorlarda böyle aynen) verecekler kontrolu yapılmamış,yolda başına gelmiş belli değil, belkide test suruşlerinde kullanılmış arabaları....

emmim bilmiyor ki Allah'tan korkan helaline çalışan dişinden, ekmeğinden, sağlığından kaybedip o paraları biriktiyor.
Katılıyorum size hocam tamamen . Kim nasıl kazanıyor bilmiyorum ama bizim ülkemizdeki işlerin çoğunnluğğu masa başı değil . Yok değil Allah'a şükür olsun genç adamım istediğim herşeyi yapabiliyorum anne baba para ver demeden :) İstediğim yeri gezecek bütçemde var , gördüğümü alabilcek durumumda var ama demek istediğim bunlar varsa oturduğum yerden var değil . Benim oturduğum yerden bu rahatlığı kazanamıyosam başkası oturduğu yerden benim devamlı çalıştığım parayı yemesini hak bulmuyorum :)
içine sindiyse problem değil, arkadaşın o küçük yeri görebildiyse arabadan anlıyor demektir, arabadan anlayan birisinin de o arabayı yaptırıp alması bana inandırıcı gelmedi. neyse...

İşte asıl demek istediğim nokta burası . Ben o arkadaşın yerinde olsam düzelttirip o aracı alıp çıkmazdım mademki görmüşüm , görmezden gelmezlik yapmam onu görür iyice inceler ve o aracı almıycağımı belirtirdim :)

içine sindiyse problem değil, arkadaşın o küçük yeri görebildiyse arabadan anlıyor demektir, arabadan anlayan birisinin de o arabayı yaptırıp alması bana inandırıcı gelmedi. neyse...
20 yıl!!!
57760741086892894554693.jpg

Son düzenleme:
dscf2934n.jpg

58192241086936894550220.jpg

dscf2940e.jpg

57724141086899894553916.jpg

dscf2926c.jpg

acaba arabadan anlıyormuyum...

acaba arabadan anlıyormuyum...

ömer61 sana zaten bişey demedim, yanlış anlamışsın. birisi işte showroomda yaptırdı aldı vs..diye yazmış , onun paradoksuna yazmıştım onu.

trabzonlular çalışkan olur, temiz iş yapmışsın. eline sağlık.

Geri