0 km araç alacaklar dikkat!!

Pimpirikli adamı illa bulur böyle şeyler :)
bence okadar büyütülecek bişey değil yinede 0 araclara bile güven olmuyo artık :)

Ufak bir operasyonla düzeltilir o bişey yok ki. Serviste getir düzeltelim demiş zaten. En ufak şeyde araba iade alınır mı veya tekrar sıfırla değiştirilir mi oyuncak araba mı bu :)

Ayar yapılır ve düzeltilir ama adamda bi yandan haklı sıfır almış aracın bagajı kayık can sıkar..

Alırken Gözün Nereye Bakıyordu Diye Sormazlar'mı Adama ?

Haklısın lakin bu hata gözle biraz zor görülecek bir hata yani şahsen benim aklıma bile gelmezdi aracımda böyle bir hata olacağı ya da gidip oraya bakmak. Bence adam burda haklı Renault alıp değiştirse aracı sorun olmazdı şahsen bende böyle birşeyi kabul edemezdim sonuçta 0 araç ve bu tarz bir hata komik...

Ayar yapılır ve düzeltilir ama adamda bi yandan haklı sıfır almış aracın bagajı kayık can sıkar..

Kesinlikle öyle...

Son düzenleme:
Genelde kapı aralarındaki boşluklarda oluyor bu gibi ayarsızlıklar.

Alırken kimse buna bu kadar dikkat edemez arkadaşım. hangimiz dört dörtlük inceliyoruz. zaten yeni alırken bir heyecan oluyor.. insanın gözü ne görüyor ki ?

böyle bir sorun olması gerçekten üzücü.. sinekte küçüktür ama mide buladırır derler.. arabasını satışa koyan kişi abartmış gibi gözükebilir ama hiç de öyle olduğunu sanmıyorum.. az paralar verilmiyor bu araçlara.. ve bu tarz bişi olduğu zaman insanın canı ister istemez sıkılır yani..

arabayı alan vatandaş sonuna kadar haklı kardeşim,45000tl para vericem bide kumpasla arabanın aralıklarını ben mi ölçücem.
kimseyi kayırmaya gerek yok tamam renault kullanıyoruz diyede illa markanın arkasında durmaya gerek yok.
herşeyin bi toleransı vardır eywallah,kabul edilebiliri vardır tamam fakat bu hata emin olun toleransların dışında bir durum bence o yüzden hiç alırken gözün nerdeydi ,boş muhabbet deme gibi söylemlere gerek yok bence;kendinize bir sorun bu durum başınıza gelse siz......??

Son düzenleme:
Ben Mağdur VATANDAŞIMIZI HAKLI GÖRÜYORUM Sonuna kadar haklı o kadar para ver al aracı sonra üretim hatası çıksın

İnsan marketten 1 kg meyve alırken dahi seçiyor iyisini almaya çalışıyor e bu vatandaş şimdi haksızmı.?

Milyarlarca para verdi bu konuda kıllanması doğru ve mantıklı BENCE

Eminim birdaha belkide mümkün değil RENAULTA binsin.

Adam Hakli Ama Hak Aramayi Bilmiyor Sanirim Bunun Yolu Bu Degil

benim şahsi görüşüm aşırı abartmış. bu olayı düzeltmek servisin 10 dakikasını alır. 2 tane vidayı gevşetecek yarım cm sola kaydıracak sonrada vidayı sıkacak. 2 tane vidanın gevşetip geri sıkılmasını dert edecek kadar pimpirikli adamı hep böyle şeyler bulur. hiçte acımam. kusura bakmayın ama millet komple boya hatası olan araçta bile gidip sahibindene konu açıp şirketi kötülemiyor. gidip hakem heyetinde hakkını arıyor.

şimdi dava açsa nolucak? reno dicek aracı getirsin 2 dkda düzelticez dicek. mahkemede 2 dkda düzelicek şey için arabanın yenisini mi istiyorsun dicek gene reno kazanıcak. cidden abartmayın ya. altı üstü 2 tane vida gevşetir geri takarsın. bu kadar pimpirikte çok fazla. allah korusun trafikte park halinde bile aracının başına herşey gelebilirken 2 vida sıkmalık iş için olay mı çıkarılır? demekki kaza yapsa aracına vuranı öldürecek bu adam.

Geri