ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim jantlarda iyi olur abi bronz rek valla oan haklı :) Ama sıfır alırsak jant lastik tuzlu geliyor 1.300 falan. Yanlış anlama abi megane jantlarına göre yorum yaptım :)

Benim jantlarda iyi olur abi bronz rek valla oan haklı :) Ama sıfır alırsak jant lastik tuzlu geliyor 1.300 falan. Yanlış anlama abi megane jantlarına göre yorum yaptım :)

yok kardesim niye yanlış anlıyım seninle konusmamız üzerine bu yorumu yaptığını biliyorum ;)
valla kafada iki fikir olusuyor bakcaz artık caresine :)

megan jantıda güzel olur abi bi ara ben bile düşünmüştüm :) hatta sen al arada değiş ederiz :D

15" oz f1 veriyim gokalp yada 16 oz superturismo var dilediğini al :D

megan jantıda güzel olur abi bi ara ben bile düşünmüştüm :) hatta sen al arada değiş ederiz :D
darlamayın leynnn beni param yok su anda hergün jant düsünür oldum sizin yüzünüzden hehe hehe megane jantı alırsam degisiriz kardesim canın sağolsun ;)

15" oz f1 veriyim gokalp yada 16 oz superturismo var dilediğini al :D
eyvallah saolasın kardesim selcuk da söyledi serkanda 15'ler var diye aklıma takıldı hazır lastikler yeniyken daha yakın geliyor bana seninde gösterge bulusmamızda konusurz serkanım ;)

eyvallah saolasın ;)

scenic janti bul abi:)
hatta temiz scenic janti bulursan, ide lerle takasliyabiliriz :) icimde hala uhteqw

cok iyimis bunlar yaa kacirmamak lazim.
gokalp nasi yapsak abi:)

Geri