ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimler ne kadar kötü çıksada belli ediyor kendini...:eyv
Aslında jantın şekli güzel ama küçük olduğu için belli etmiyor kendini...

Hadi hayırlı olsun pampam... qw

Resimler ne kadar kötü çıksada belli ediyor kendini...:eyv
Aslında jantın şekli güzel ama küçük olduğu için belli etmiyor kendini...
eyvallah abicim valla yağmurdan dolayı arabayı inceleyemedim bir kusuru varmı bilmiyorum şu anda leş gibi :D
evet abi jantlarım aslında güzel 5 kollu olması benim için iyi bir tercih boyadan sonrada dahada güzel gözükmeye basladı artık bakalım ilerde ne yaparız önce kafayı basmam lazım kafa ona kilit su anda :)
Bu arada hep diyordun iki renk yap çıtaları tamponları boyat diye senin dedigin gibi oldu sonunda ZZ 12 3

olmaz mı abi ancak imkanları yarattık ve yaptık bundan sonrasına geldi artık sıra bakalım ne olcak bundan sonra :eyv
Kesinlikle, imkanın olursa yaparsın yoksa sabredeceksin illaki fırsat çıkıyor karşına...:eyv

yasin kardesimden aldığım USA park modülünü, onur abiden aldığım krom sinyal ampullerini ve bende bulunan monza xenonları sislere taktık. Şimdilik parklara fazla ayar yapmadım daha temiz bir havada ayarını yapcam farlara xenonlarımızı takıcam ;)

Panpa kar suyu kaçmasın kaporta boyanın arasına :D

Panpa kar suyu kaçmasın kaporta boyanın arasına :D
kaçtı bile panpa yaa nazarlık çizdiler nasıl olsa bundan sonra zarar gelmez herhalde birde bu sabah kuş sıçmış tavana inşallah yanmamıştır boya oda olmussa ikinci nazarlık da oldu hehe hehe

Geri