Hayırlı olsun Gökalp boya güzel olmus ama keske daha canlı bı mavı secseydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah serkanım kapı içleri boyanmadığı için renk değistirmedim böylede güzel olduHayırlı olsun Gökalp boya güzel olmus ama keske daha canlı bı mavı secseydın
inşallah kardesim saolasın çok yakın olmasa da yapcaz bakalımYakında çok daha güzel olacak inşallah maşallah abi
mk2 stobu var zaten kardesim yayda var jantlar eski ama yeni boyalıMK2 stobu yay jant gerisi yalan
melihin jantlardan mı bahsediyorsun kardesim benim kafamda megane II jantı var aslında coil yada amortisor olayına gircez zatenbronz te37 diyorum 16 biraz daha basılınca fena olur
aynen kardesim temizlendi ZZ eyvallah saolasınkomple boya olayıını seviiim maaşallah güzel olmuş...
cupra lipide olabilir arastırcaz bakalım eski lipim mındar zaten köseleri ezilmis artıkZZ bi old kangoa faz1 lip hakediyo sanki
Amin inşallah kardesim saolasın inşallah zamanla olucak diger eksiklerAllah güle güle kullanmak nasip etsin ,kazasız belasız inşallah
Çok güzel olmuş , Jant ve diğer parçalar ile Allah devamını getirsin