hhahaha sır gibi saklanan araç çıktı piyasaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar latif usta kimdir?siz kendi aranızda yzıyorsunuz. biz tam anlamayadık?yetkili serviste çalışan bir boya ustası mı?yoksa kendi atölyesi mi var? nasıl ulaşılır?dükkanın ismi nedir?
valla bılmıyom araban badayda boyandıysa ben boyamısımdırbenim arka tamponuda sen boyamadınmı yoksa latif usta öyleyse getirip tekrar sana boyatırım başkasına elletmem,bu arada öyle tipler varki ben şimdik arka tamponu boyattım dedim ya hemen başlarlar arkadan darbe aldı demeye millet yeterki açık bulsun ...boşver sen rahat ol bizler seni biliyoruz beğenmeyende gitsin kendi ustasına yaptırsın..
İnadina rfcden gelen elemanlara indirim var begenmiyenin arabasini tekrar para almadan boyarim
Ufak tefek İŞlerede para alinmayacak anasini satayim :d
Sırada ben varım kampanyadan faydalanmak istiyorumLatif usta sinirlendi ve kampanyalara başladı. Helal olsun usta sana
gel kardesıım ben sozumun arkasındayım basımın ustunde yerın varSırada ben varım kampanyadan faydalanmak istiyorum