- Konuyu Başlatan
Yok cam degilde daha araba bİtmeden boyle İŞÇİlİkmİ olur falan gibilerinden bir dunya İÇ karartan yazilar yazmislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok cam degilde daha araba bİtmeden boyle İŞÇİlİkmİ olur falan gibilerinden bir dunya İÇ karartan yazilar yazmislar
Mesele nedir çözemedim,Latif ustanın işçiliğine çamurmu atılmış forumda...?
latif ustanın referansı çok kimse kötü yorum yapamaz..öyle resimlerde bakmayla bu işlere yorum olmaz..yapılan işçiliği canlı canlı görmek lazım...benim arabamı tavan hariç komple boyadı 1 ay araba serviste kaldı..1 ay boyunca bende maaşlı eleman gibi gittim geldim latif ustada elinden gelen,yapabileceğinin en iyisini sergiledi tekrardan teşekkür ediyorum..bu adam işi biliyor...gökhanın arabadanda belli zaten...
Senin araba yaldır yaldır yanıyordu
Yalnız boyatma durumu çok komik
- Abi sağ kapıyı boyatıcaz
-Abi sağ kapı sağ arka kapı çamurluk boyansın öyleyse
-Abi tamam tamam belden aşşağı boyansın komple
Tam yayın balığı taktiği
Ufak ufak yayıla yayıla
Ayrıca 1 ay boyunca servis elemanı gibi gidip takılman takdir edilcek davranış
Kıllı herif seni
tamam abi basimin ustundesin getir hallederismerdan'la konuştum yarın sabah getiriyorum spoileri...
1 kac saat sonra iç ve dıs fotolar cekilcek
telasa luzum yok bir ara kaporta işçiliği sölenmedi yapılmayabilir dendigi için heyecan yapılmıs olabilir
su anlık gayet guzel duruyor