- Konuyu Başlatan
yuru be kim tutar senimoruk sende bu iscilik ve ozen olduktan sonra icin rahat olsun. Unutma altin camur icindede altindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuru be kim tutar senimoruk sende bu iscilik ve ozen olduktan sonra icin rahat olsun. Unutma altin camur icindede altindir
Eren o kadar sakladın latif usta iki dakkada döktü ortaya hayırlı olsun yeni aracınyaa sorma yaa caktirma
zaten yapiyordukk yapmadfigimiz seymi caniniz sagolsuunn
yaa sorma yaa caktirma
Latif ustam ver gazi yanmasin.
Arkadaslar foto paylasimi icin henuz erken. su an ic kisimda ve davlumbaz gibi sis gibi bir takim eksiklikler var. Bitsin paylasacagim rahat olun.
Benim aylardir sakladigim arabayi Latif 2 satirda soyleyiverdi sagolsun Cani sagolsun.
Arac 2.0 f7r williams. kendi motoru hasat diye kendi f7r motorumu koydum. kendi rengine boyadi Latif ista sagolsun
Gelismeler detaylar fotolar cok daha sonraya...
yaw eros nerden bileyim sakladigini k. Bakma ya bilseydim soylemezdim hakkini helal etlatif ustam ver gazi yanmasin.
Arkadaslar foto paylasimi icin henuz erken. Su an ic kisimda ve davlumbaz gibi sis gibi bir takim eksiklikler var. Bitsin paylasacagim rahat olun.
Benim aylardir sakladigim arabayi latif 2 satirda soyleyiverdi sagolsun cani sagolsun.
Arac 2.0 f7r williams. Kendi motoru hasat diye kendi f7r motorumu koydum. Kendi rengine boyadi latif ista sagolsun
gelismeler detaylar fotolar cok daha sonraya...