Yolda Gordini Gördüm Sanki :)

Gordini değil ama yinede Gordini'ye benzetmiş.

vaaayy eyvallah kardşim:eyv

Arka bagajda gordini yazıyordu diklemesine.Araba normal r12 ile alakası yok. Ben sapmak zorundaydım o devam etti ve trafik vardı çekemedim elimden gelen bu kadar :)

Ersel doğru diyorsun paylaşım için teşekkürler ama sen arabana mesela RS etiketi yapıştırınca RS mi oluyor bu da aynı gordoni etiket var araçta... :eyv Araç 72 model mi neydi... Sahibinden.com da ilanı vardı araç garaj arabası değişeni yok komple yeşil renge boyanmıştır yazıyordu... Arkaya özel gordoni şerit yapılmıştır filan yazıyordu... ilanı kaldırılmış demekki satılmış araç bulamadım bulsam atacaktım... :eyv

şahane yaa :D

Şahane...:eyv

efsane yollarda :D

Ersel doğru diyorsun paylaşım için teşekkürler ama sen arabana mesela RS etiketi yapıştırınca RS mi oluyor bu da aynı gordoni etiket var araçta... :eyv Araç 72 model mi neydi... Sahibinden.com da ilanı vardı araç garaj arabası değişeni yok komple yeşil renge boyanmıştır yazıyordu... Arkaya özel gordoni şerit yapılmıştır filan yazıyordu... ilanı kaldırılmış demekki satılmış araç bulamadım bulsam atacaktım... :eyv

Doğrudur abi :) benden iyi bilirsiniz r 12 leri. Ben çok anlamam. Öyle söylememin nedeni adam baya uğraşmış ve hakikaten gordiniye benzetmişti.

Çok nostalji ve güzel görunuyor
Bıze bu guzellıgı yasattıgın ıcın tesekkurler

Çok nostalji ve güzel görunuyor
Bıze bu guzellıgı yasattıgın ıcın tesekkurler

Ne demek kardeşim her zaman :) böyle az bulunan araçları gördükçe çekiyorum. 1.si renault alliance dı şimdi r12 gordini görünüm.

Geri