Yeni makyajlı kasa clio 4 hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3harfli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlığı çıkarıp deneyeceğim. Silikon sprey nedir. İlk defa duyuyorum. Bilgi verirmisiniz.

Bir nevi yaglayici sprey silikon esasli.boyle tikirti gicirtilari keser.birbirine surten iki cisim arasina silikon film tabakasi olusturur.kapi lastiklerine felan kullanilir.servislerin cokca basvurdugu urundur.internette silikon sprey yazin cikar .ataş marka almistim nemnun kaldim.15 20 tl birsey fiyati.

• aracım şuan 650 kmde ve beni rahatsız eden ufak bir ses var. Aracın ön sağdan bir ses geliyor. Koltuk yada koltuk başından sanırım. titreşim vibrasyon tarzı bir şey. Bilgisi olan varmı acaba. Az bozuk yolda geliyor. Koltuk tarafından geldiğine eminim.

Para verip araba alıyorsunuz.Siz problemi çözmek için uğraşmayın.Servise götürün.Garanti kapsamında araçla ilgili sıkıntıları halletmek zorundalar.

Teyip soketleri uymayabilir. Bende fluence joy var. Ona bir ust donanimdaki uc satir lcd ekrani takmak istedik soket uymadi. Usta yeni soket getirip deneyecek. Tavsiyem almadan once mutlaka deneyin bosuna para vermeyin. Anlamadigim nokta bu adamlar hic mi dusunmez bu kada bos donanim arac cikartiyoruz yarin birgun yukseltilmek istemirse en azindan tesisat hazir olsun demez mi?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haklısınız. Öyle yapayım basit şekilde çözemezsem.

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama bu makyajlı kasların ön fatlarina ve siyah kenarlı papatya jantlarina tek kelimeyle vuruldum
Bu farlar bizim (2013 clio) araçlara uyumlu mudur

Tapatalakadumba ile şettirildi...!

hayırlı olsun kazasız belasız...

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama bu makyajlı kasların ön fatlarina ve siyah kenarlı papatya jantlarina tek kelimeyle vuruldum
Bu farlar bizim (2013 clio) araçlara uyumlu mudur

benimde aracım aynı şekilde papatya jantlı.. ölçüler değişmemiş.. jant 4x100 bijonlu (yıl olmuş 2017 hala utanmadan 4x100 jantlı araba üretiliyor ya la) 16 inç ebatlı. lastik ölçüsü olarak 195 55 16 üzerinde geldi. lastik biraz ara ölçü ve pahalı kalıyor. kış lastiği alıp tanesine 260 tl civarı ödemiştim. nokian wr d4

benimde aracım aynı şekilde papatya jantlı.. ölçüler değişmemiş.. jant 4x100 bijonlu (yıl olmuş 2017 hala utanmadan 4x100 jantlı araba üretiliyor ya la) 16 inç ebatlı. lastik ölçüsü olarak 195 55 16 üzerinde geldi. lastik biraz ara ölçü ve pahalı kalıyor. kış lastiği alıp tanesine 260 tl civarı ödemiştim. nokian wr d4

Aa güzel haber. Buna sevindim.
Far konusu ne durumda peki?
Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?

Maalesef led farin araciniza uygulanmasi cok mumkun degil. Daha once konusul mustu bu konu sizin araclarda far yukseklik kontrolu manuel ledlerde ise otomatik beyinle yonetiliyor egim ve agirlik sensorleri olmasi gerekiyor. Halojen farli modellerde bu mevcut degil.

Geri