Yeni makyajlı kasa clio 4 hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3harfli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler. Aynı uygulama iOS içinde geçerli. Aracı park ettiğimiz de şu şu adrese park edildi diye iPhone me bildirim geliyor.

arkadaşlar yakıt olarak 1.2 joy benzinli ?nasıl sizlerde ortalamanız nedir ilk full depom bitmek uzere tahmini 450 km biraz geçecek gibi sizde nasıl

arkadaşlar yakıt olarak 1.2 joy benzinli ?nasıl sizlerde ortalamanız nedir ilk full depom bitmek uzere tahmini 450 km biraz geçecek gibi sizde nasıl

Şehir içi 570 km Şehir dışı 690 km.Aracım Clio Sport Touer Joy sizin aracınızdan 100 kg ağır.

1.2 mi ? 75 bg mi ?

Sizin bahsettiğiniz hesaba göre 100 Km'de 10 Litre yakıyorsunuz.Aracım 1.2 75 beygir.Şu an kilometresi 19.850'de.İlk başlarda aracınız fazla yakacaktır.Yol yaptıkça sarfiyatınız (10.000 Km gibi) düşerek menziliniz artacaktır.

Arkadaslar 1.5 ay önce 1.5 dCi icon ss yeni makyaj aldım. Çok memnun kaldım. 4000 km deyim s.arası 3.4 3.6 şehir içi 4.4 4.8 arası yakıyor. Performans çok iyi.tek memnun olmadığım navigasyon...

5.9 litre ortalama var şuan araç 150 km de

Merhaba makyajlı kasada park lambası yok mu ? Parkları açınca gündüz LED'lerinin şiddeti azalıyor ve başka yanan lamba yok. Bilgi verirmisiniz.

eğer çerçeve almak istiyorsanız tanıdıkta var adanada 450tl istiyor bilginiz olsun
özeldenmesaj yazdım

malesef park lambası yerini gündüz ledlerine bırakmış, parkları açtığınız zaman hava karardığını düşünerek kısaltıyor ve arkalar yanıyor tek olayı bu, ben parklarla beraber sisleride yakıyorum o zaman güzel duruyor

Geri