Yeni makyajlı kasa clio 4 hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3harfli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sadece park açıkken sisler yanıyor mu ?

Selamlar, makyajlı kasa Clio 4 lerde Joy pakette farlar, internet sitesinde görüldüğü gibi 3 parça (yanyana 3 "L" şeklinde) mı oluyor 2 parça mı ?

Bu arada, sıfır clio larla verilen lastikler yaz lastiği mi 4 mevsim lastik mi ?

hangi mevsimde alırsanız alın tr de tüm araçlar yaz lastiği ile gelir

aracım şuan 650 kmde ve beni rahatsız eden ufak bir ses var. Aracın ön sağdan bir ses geliyor. Koltuk yada koltuk başından sanırım. titreşim vibrasyon tarzı bir şey. Bilgisi olan varmı acaba. Az bozuk yolda geliyor. Koltuk tarafından geldiğine eminim.

aracım şuan 650 kmde ve beni rahatsız eden ufak bir ses var. Aracın ön sağdan bir ses geliyor. Koltuk yada koltuk başından sanırım. titreşim vibrasyon tarzı bir şey. Bilgisi olan varmı acaba. Az bozuk yolda geliyor. Koltuk tarafından geldiğine eminim.

Koltuk basligini yukari asagi kaldirip indirin ara centikleri var oturmamis olabilir.birde sag yolcu inin ce emniyet kemeri tokasi b sutunundaki plastige deger kaliyor bu da duzeltmeyince tikirdiyor.

Başlığı oynattım ondan değil. En yukarı aldım ses yine var. Sanki ufak bir şey bir yere çarpıyor gibi ses var. Düz yolda yok. Emniyet kemeri sesi değil. Aracı başkası sürerken kontrol etsem bulur muyum acaba onu deneyeceğim.

Basligi cikarip dene ben icine silikon sprey sikmistim.

Geri