Yeni Laguna- Latitude-Yeni Passat-Peugeot 508 ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan L.Gkhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Buyrun... :)

• Yeni Renault Laguna

Oy: 14 20.6%
  • Renault latitude

Oy: 15 22.1%
  • Yeni Volkswagen passat

Oy: 32 47.1%
  • Peugeot 508

Oy: 7 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    68
508 i dün gördüm bi ara ba anca o kadar iğrenc olabilirdi , passat diyorm bn donanım kalite işçilik herşey var :) passat olmasaydı latutide derdim yakından 3-4 defa gördüm inceledm çok harika görübüyodu ..

Bu site Renault sitesi de olsa herkes etik davranması gerekir ..

Benim için renault varsa etik diye bişey yoktur.
Burası Renault Fan Club se Renault burda üstün olması gerekirdi diye bekliyodum.
Öyleyse Etik Fan Club olsun buranın ismi.

Benim için renault varsa etik diye bişey yoktur.
Burası Renault Fan Club se Renault burda üstün olması gerekirdi diye bekliyodum.
Öyleyse Etik Fan Club olsun buranın ismi.
Herkes düşüncesi ne ise onu işaretlemekte özgür Gökhan, herkes latitude ve laguna seçseydi bu seferde fanatiklik yapılıyor denirdi...

Herkes düşüncesi ne ise onu işaretlemekte özgür Gökhan, herkes latitude ve laguna seçseydi bu seferde fanatiklik yapılıyor denirdi...

Haklısın abi ama diyer forumlara baktığımda rezil ediyolar laguna yı bende kaldıramıyorum.

bunların içinden ben 508 alır keyfini sürerdim....görmeden konuşmayalım...bi pejp showrooma gidip bi inceleyin derim

VW eski ağırlığını taşımıyor gibi geldi bana.
508 ise gördüm inceledim beğenmedim.
Şuanda kafamda latitude var :)

eger listenize ekleme imkanı varsa mondeoyu da ekleyiniz perfonmasn ve yol tutuşunda lider diyebilirim 1.6 dizeller içinde :)

tabiki passat cc ucaktan farkı yok aracın latitude laguna bunlar onun yanında hikaye :eyv

ne olursa olsun passat

Geri