Yeni clio 5 sahipleri

merhaba arkadaşlar.. bizim araçlardaki easy link için developer yapabilen gizli ayarları açabilen var mıdır?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi geceler arkadaşlar 1 hafta önce sıfır km clio 1.3 aldım ancak araçta bir sorun tespit ettim start deyip çalıştırdığım zaman ben gaz pedalına basmadan devir 1.5-2 arasına kendi kendine gaz vererek çıkıyor 3-5 saniye duruyor sonra normal seviyeye iniyor akabinde ben tekrar kapatıp çalıştırdıktan sonra yapmıyor uzun süre park halinde kalınca yapıyor servisi telefonla arasam yardımcı olurlar mı bu sorunla karşılanan ve halleden arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

iyi geceler arkadaşlar 1 hafta önce sıfır km clio 1.3 aldım ancak araçta bir sorun tespit ettim start deyip çalıştırdığım zaman ben gaz pedalına basmadan devir 1.5-2 arasına kendi kendine gaz vererek çıkıyor 3-5 saniye duruyor sonra normal seviyeye iniyor akabinde ben tekrar kapatıp çalıştırdıktan sonra yapmıyor uzun süre park halinde kalınca yapıyor servisi telefonla arasam yardımcı olurlar mı bu sorunla karşılanan ve halleden arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhabalar, cold startta yapiyor bunu benim araba da, acikcasi benim hosuma giden bir sey bu mesela, hic sorun gibi dusunmemistim. Disardan da egzoz sesi cok guzel duyuluyor o esnada :) motor sicakken calistirdiginizda yapmiyor olmasi lazim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar, cold startta yapiyor bunu benim araba da, acikcasi benim hosuma giden bir sey bu mesela, hic sorun gibi dusunmemistim. Disardan da egzoz sesi cok guzel duyuluyor o esnada :) motor sicakken calistirdiginizda yapmiyor olmasi lazim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen Öyle motor sıcakken yapmıyo devir 1 in üstüne cıkınca sorun olarak algıladım bende servise götürmeye gerek yok o zaman

Benzinli araçlarda soğuk motorda devrin ilk başta yüksek olması normal bir durumdur.

Arkadaşlar bu sesli komut özelliğini kullanabilen var mı ben kullanamıyorum kullanmak için telefona program mı yüklemek lazım lazım

Clio 1.0T X-Tronic'in bakım aralığı kaç km?

Start stop sorunuyla ilgili yeni bir gelisme var mi?

Çıldırcam en sonunda ya Bu clio daki sorunlar bitmek bilmiyo bugunde ekran gitti araca bindim start deyip çalıştırdım ekran gelmedi siyah bir ekran var 'R' ye alıyorum geri görüş kamerası var gene gelmiyo ekran karanlık hep 2 haftalık araba ya

Geri