Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Clio 5 Tce arac aldım 1 motor olmasına rağmen yakıt tüketimi 10.7 litre gösteriyor bu yakıt tüketimi aracı kullandıkça düşer mi acaba yeni Clio alan arkadaşlar da da aynımı bu tüketim
Merhaba, öncelikle aracın hayırlı olsun.
Kış şartlarında kısa mesafe kullanımı için de olsa tüketimin biraz yüksek, rodaj dönemi bitince biraz daha düşecektir...
Hocam benimki 1.2 Tce 7.8'den aşağı inmiyor, aralıkta aldım. Baktığın zaman şehir içinde yüksek bir tepede oturmama rağmen 500-550 km yapıyor. Uzun yolda 700'ün üstünü görmedim depoyu çok sıfırlamıyorum. Demek istediğim oradaki değerlere çok aldırmayın.
Merhaba, aracınız hayırlı olsun. 2023 clio sahibiyim 1.0tce otomatik. ilk aldığım zamanlar benimde 9-10lt civarındaydı. Şimdi izmir trafiği şehir içinde 8 lt civarlarında geziyor ve çok sakin kullanıyorum. Bir defa uzun yol deneyimim oldu ondada 7,5 ortalamayı yakalayabildim daha altını uzun vadede göremedim.
(izmir-balıkesir) (balıkesir-izmir) 2 kişi bagaj boş klima açık 130km sabit hız genelde.