- Konuyu Başlatan
senin yine 7,5 iyi, benim sıkışık trafik istanbul içi 9 litre yakıyor. aracım 88.000 km de , baskı balata hiç değişmemiş, değiştirmeyi düşünüyorum. birde lastikleri yenilersem iyi olacak. umarım yakıtı düşer....
aslını istersen araç fiyatlarına baktığın zaman bugün binilecek bir araç 90.000 TL gibi rakamlar çıkıyor karşına. ben aldım aracımı 51 bine, şimdi 90 nere 51 nere, arada bukadar fark olunca insan yol tutuşundan , kapı seslerinden tavizler vermek zorunda kalıyorsun ister istemez. yani ucuz etin yahnisi misali,
dediğinize katılıyorum. bakımlarını düzenli yaptığın müddette uzun yıllar kullanılacak araç, ancak edc almadığıma çok pişmanım. keşke edc alsaydım.
ben aracımı nisan başında aldım 2014 edc 110(tounch) luk gayet memnunum. benim aracımda 82.000 km de baskı balata değiştirme konusunda bence aceleci davranmayın. reno mais de bir tanıdığım var, ben ona sormuştum , bu araçların baskı balatası kaç km de değişmeli diye. belli bir km yok ne zaman sorun çıkarırsa o zaman değiştirmen gerektiğini araba sana söyler zaten dedi 80.000 ağır bakımlarını yaptırdıysan devam et. ben 80.000 ağır bakımları uygun fiyata yaptırdım. normalde 1000-1200 arası değişiyor fiyat triger vs ama ben biraz daha uyguna yaptırdım (tanıdığım sağolsun ). bak facebbokda fluencefunclub diye bir drup var orada bi usta var bursada, oradan bir yaz istersen yakıt konusunda ayrıca birşey yapılabilir mi diye