Yaza Veda Pikniği

Burak sabah 8.30 da KOÇTAŞ ta ol gerisine karışma...:eyv

Bekliyoruz Bu Buluşmayı Özlediğimiz Bir Organizasyon İşte Bile Olsam Ayarlarım Bir Şekil

Yine güzel olacak :) Ben ailecek orda olacağım kısmetse..

valla aslında bazı kişileri biraz biraz tanıyorum onun için kendi içimde çekincelerim var bu buluşma için :)) Ayrıca zaman bulmakta oldukça zorlanan biriyim.Bilmiyorum ne yapıcaz yani son dakikaya kadar beklemede kalıcam :)

valla aslında bazı kişileri biraz biraz tanıyorum onun için kendi içimde çekincelerim var bu buluşma için :)) Ayrıca zaman bulmakta oldukça zorlanan biriyim.Bilmiyorum ne yapıcaz yani son dakikaya kadar beklemede kalıcam :)

Hepimiz aileyiz çekinecek birşey yok o gün göreceksin ki kimse arasında soğukluk hissetmeden kaynaşmış bir şekilde zaman geçirecekler..

Bir soru; Bir çok kere şahit olmuşuzdur, foto ile gerçek arasında benzerlikler olamıyor genelde. Kim kimdir tanımak için isimlerimizin, nicknamelerimizin yazıldığı etiket türevi dağıtılacak mı ?

Bir soru; Bir çok kere şahit olmuşuzdur, foto ile gerçek arasında benzerlikler olamıyor genelde. Kim kimdir tanımak için isimlerimizin, nicknamelerimizin yazıldığı etiket türevi dağıtılacak mı ?
Çok Mantıklı Abi Bence Olsa Fena Sayılmaz.

İyi fikir,yazıcıdan çıktı alıp yakalarımıza iğneleyebiliriz...

Geri