Yaza Veda Pikniği

Mustafa abi Sultangazi'ye yakın olanlarda bizim buraya gelsinler buradan çıkalım bi konvoy olarakta.. Hani otoban ters olur bizim burdan daha yakın olurlar filan..

Tam yıllık iznime denk geliyor buradaki eger iş değiştirme durumum olumsuz sonuçlanırsa Allahın izniyle bende oradayım artık biri benide alır :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Servet Aydın;758210' Alıntı:
İlk toplantı etkinliğim olacak. İnşallah orada olacağım.

Insallah gideriz birlikte abi..

Sami Demirpaz

Pazarları çalışmayacağım insan gibi bi iş bulamadım ki :( şimdiden izin almaya çalışacağım güzel bir organizasyon olacağı kesin

güzel bi organizasyon olacak gibi şimdiden teşekkürler
peki ben daha önceden katılmadığım için soruyorum ve bilmek isteyenler vardır diye düşünüyorum
mesela yeme içme nasıl olacak
mangal ızgara vs
gelirken bişey getirmek lazımmıdır et vs
yoksa elimizi kolumuzu sallayıp gelelim mi:D

Araçlı gelmek isterim tabiki abi ama artık kısmet ocaktan sonra inşallah :)
Bir araç boş olursa alırsa beni :)

güzel bi organizasyon olacak gibi şimdiden teşekkürler
peki ben daha önceden katılmadığım için soruyorum ve bilmek isteyenler vardır diye düşünüyorum
mesela yeme içme nasıl olacak
mangal ızgara vs
gelirken bişey getirmek lazımmıdır et vs
yoksa elimizi kolumuzu sallayıp gelelim mi:D
Biz sadece katılacağız kardeşim,yeme içme mangal vs sponsorumuza ait,mekan zaten yabancının değil Alper22 lerin mekanı...:eyv

Biz sadece katılacağız kardeşim,yeme içme mangal vs sponsorumuza ait,mekan zaten yabancının değil Alper22 lerin mekanı...:eyv

eywallah usta bilgilenmek iyidir
:D
daha bu sabah oradaydım aracı bıraktım
buradan murat a duyurulur camın termikden dolayı aşağı inmesine bakılacak sanada bilgi veririm

Biz nası geliceğiz mekana direk otobus varsa öylede gidebilirim yoksa birine salça olim :)

Geri