Yaza Veda Pikniği

Gecikmiş bir borç vardı vatana onu ödüyoruz abi (askerlik) Borç gecikince dediler sen uzakta ol gözümüz görmesin:) Belçika'dayım.

Belçikadar ne tür bir askerlik bu kardeşim ? Yurt dışıdamı var ?

Belçikadar ne tür bir askerlik bu kardeşim ? Yurt dışıdamı var ?

Bazı tertiplerde acemelikte İng sınavı yapıyorlar. "İngilizce biliyorum" diyen askerleri güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra (istihbarat akıl alacak gibi değil. Adamlar aklından geçeni bile bilecek neredeyse) en başarılı 12 askeri Ankara K.K.K. Destek Kıtaları Grup Komutanlığı Ana Karargah'a alıyorlar. Burada 3 sınav 2 mulakattan(ing ve tr) sonra 2 hafta süren full check up'a giriyor askerler. En gözde 4 5 kişide Belçika Nato Barış gücünde askerlik yapıyor.

Şu an Mons Nato Ana Karargah'ta askerim. Üye 28 ülkenin askerleri hepberaber aynı binadayız. Şartları yazmayayım zira kimse inanmaz. Herkes tek kişilik odada kalıyor cep tel pc vs serbest. Akşamları odamda ps oynayabilmem en basit örneklerden... :)

Bazı tertiplerde acemelikte İng sınavı yapıyorlar. "İngilizce biliyorum" diyen askerleri güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra (istihbarat akıl alacak gibi değil. Adamlar aklından geçeni bile bilecek neredeyse) en başarılı 12 askeri Ankara K.K.K. Destek Kıtaları Grup Komutanlığı Ana Karargah'a alıyorlar. Burada 3 sınav 2 mulakattan(ing ve tr) sonra 2 hafta süren full check up'a giriyor askerler. En gözde 4 5 kişide Belçika Nato Barış gücünde askerlik yapıyor.

Şu an Mons Nato Ana Karargah'ta askerim. Üye 28 ülkenin askerleri hepberaber aynı binadayız. Şartları yazmayayım zira kimse inanmaz. Herkes tek kişilik odada kalıyor cep tel pc vs serbest. Akşamları odamda ps oynayabilmem en basit örneklerden... :)

Valla çok sanslisiniz. Ben de çok iyi ıngilizce biliyorum ama kısa dönem olarak silopi - sirnakta yaptım askerliği :confused:

Belki sadece uzun dönem askerler içindir.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla çok sanslisiniz. Ben de çok iyi ıngilizce biliyorum ama kısa dönem olarak silopi - sirnakta yaptım askerliği :confused:

Belki sadece uzun dönem askerler içindir.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selam,

Sadece uzun dönem askerler için. Lisans mezunları gelemiyor malesef buraya. Kısmet işte..

Nasip olursa orda olmayı istiyoruz bi arkadaşımla gelırım büyük ihtımal kısmet dıyelım kaçırılmayacak bir organizasyon olacağı kesin

çok güzel bir buluşma olacak.ben kısmetse Mahmutbey gişelere gelmeden sağ cepte üst geçit altında olacağım.BZ 3078

Sanki Günler Geçmiyor Gibi Geliyor Bana

Dip Not: Ailece Geliyoruz

fırsat bulursam gelmeye çalışacağım bakalım şimdilik kesin birşey diyemiyorum.zaten sormak istediğim bir kaç şey var araçla ilgili onlarıda halletmiş oluruz

Geri