Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakıt tasarrufunda Doğru Vites Seçimi Nasıl Yapılır ?
Ben bu olaya sonuna kadar karşıyımha doğrudur yanlıştır eyvallah ama ne zamanki ben bu hesaba girerim gider bisiklete binerim agaaraba benimse istediğim gibi kullanmalıyımzorlamalıyımasfaltı yiyecek lastiklerim,ani kalkışta yapacağım,2-3.viteste motorun son sesi ve performansınıda göreceğim5'te ibreyi sona dayamıyorsa üzüleceğimyok şu viteste şu devri geçmeyeyim yok gaza daha az basayım gibi milimetrik olaylar benim şöförlük prensiplerime aykırıolayın tüm zevkini kaçırmaya gerek yok bence:naberha niyemi lpg taktırdım o kadar karşı çıkmama rağmenBİLMEMKİheheqw12 3
çok güzel bir anlatım olmuş. teşekkür ederiz. bende bu konu üstünde duruyorum. bir süredir denemeler yapıyorum. yakında bende tecrübelerimi aktaracağım.
çok güzel bir anlatım olmuş. teşekkür ederiz. bende bu konu üstünde duruyorum. bir süredir denemeler yapıyorum. yakında bende tecrübelerimi aktaracağım.