Yakıt tasarrufunda Doğru Vites Seçimi Nasıl Yapılır ?

yol bilgisayarına göre kullanıyorum valla tasarrf ypmak istediğim zmn

biz napıcaz abi elimiz mahkum araba ne derse o :D(otomatik)

çok güzel paylaşım sağolasın

Ben bu olaya sonuna kadar karşıyım:mad:ha doğrudur yanlıştır eyvallah ama ne zamanki ben bu hesaba girerim gider bisiklete binerim aga:halayaraba benimse istediğim gibi kullanmalıyım:eyvzorlamalıyım:eyvasfaltı yiyecek lastiklerim,ani kalkışta yapacağım,2-3.viteste motorun son sesi ve performansınıda göreceğim:cool:5'te ibreyi sona dayamıyorsa üzüleceğim:cool:yok şu viteste şu devri geçmeyeyim yok gaza daha az basayım gibi milimetrik olaylar benim şöförlük prensiplerime aykırı:cool:olayın tüm zevkini kaçırmaya gerek yok bence:naberha niyemi lpg taktırdım o kadar karşı çıkmama rağmen:confused:BİLMEMKİheheqw12 3

anlık yakıt tüketimine bakmaktan psikolojim bozuldu artık :D:D

çok güzel bir anlatım olmuş. teşekkür ederiz. bende bu konu üstünde duruyorum. bir süredir denemeler yapıyorum. yakında bende tecrübelerimi aktaracağım.

çok güzel bir anlatım olmuş. teşekkür ederiz. bende bu konu üstünde duruyorum. bir süredir denemeler yapıyorum. yakında bende tecrübelerimi aktaracağım.

deneyimlerini bizimle paylaşırsan bende cok sevinirim ...

Kangoocular denemeyi ve paylaşmayı severler...:eyv

Bizim araçlarda zor herşey tahmini 2006 clio dizel devir saati yok zamanlar alışıyoruz.

Geri