Yağmur sensörünüz çalışmıyorsa...!

bence her araçta olması gereken bir özellik :)

Tabiki öyle olduğunu biliyorum...Benim arabamda yok napalım :)

Abi Boş Ver Yağmur Yağmaya Başlayınca Silecek Koluna Basar Çalıştırırız Biz Silgilerimizi Haa Bu Sıralar Benim'ki Biraz Zor Çalışıyor Silgi Kolunu Çekince Silgiler Çalışmaya Başlamıyor, Kolu Cam'dan Çıkarıp Silgileri Kendime Doğru Çekiyorum Anca Çalışıyor, Silgi Motorunun Yağlanma Vakti Geldi Sanırsam hihi

maşallah!:) ey forum ahalisi, ben azıcık seyret yıkatıyorum pasaklıyı diye dilinizden kurtulamıyorum manuel sileceklerden daha risksiz di mi benim ihmal :D

Arkadaşlar hafta sonu aracımın çatlayan ön camını değiştirdim doğal olarak sensörde eskisinden söküldü ve yeni cama monte edildi sensör çalışmayacak diye çok korkmuştum ancak camı değiştiren usta rulo halinde bi tarafı yapışkanlı 2 yada 3 mm kalınlığında 10 15 cm genişliğinde jel getirdi bu büyük bi ihtimalle başka amaç için üretilmiş bi ürün neyse sensörü jelin üstüne koydu ve sensör ebadında kesti sonra ışığın geçeceği yere denk gelen kışmıda jiletle çıkardı ve jelin cama denk gelecek kısmını çakmakla ısıtıp sensörü cama monte etti şansıma yağmur başladı o an deneme amaçlı yola çıktım ve sensör sorunsuz bir şekilde çalıştı sensörünün jeli kuruyan arkadaşlar araştırabilirler

benim ısıtmalı aynam bilem yok, neyleyim yağmur sensörünü diyesim geldiqw1

arkadaslar o jeli kendimiz yapamıyormuyuz sorunun jelden olduğunu nasıl test edicez

Geri