bana ugrasaydınız niğde gazozum vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç hakkında yerli yersiz konuşanlar yüzünden biraz canım sıkılmıştı,bugün senin ağzından aracın durumunu öğrendikten sonra içim ferahladı kardeşim,emeklerin için tekrar teşekkür ederim...Usta iltifatların için teşekkürler.benim şöförlük bi kenara12 3 ,aracın hakıkaten bu güne kadar kullandığım Rs lere göre en iyi hızlanan ve yürüyeni en düzgünü..Bloğunda kırık falanda yok Allah kaza,bela vermesin,güle güle kullan..
Ta kendisi,aracın sahibi Üsküdar'da spor salonu işleten Halit adında birisiymiş...mioforimi o öndeki benmi yanlış gördüm
Zevkli adammış kendisi o zaman. Bursa da kullanma fırsatım olmuştu. Dehşet bir araç.Ta kendisi,aracın sahibi Üsküdar'da spor salonu işleten Halit adında birisiymiş...
Yok kardeşim UGK için demedi onu,o başka bir RS sahibine taş sanırım...haydaa bloğunda kırık var diye dedikodu mu yaptılar abi kim dediyse sıçmış. bende motor içinin bile kocaman fotoları var güncel. motor dışını geçtim içini bile fotoladım. herşeyi sağlam. öle dedikodu yapan olursa bi telefon yeter gözlerine sokarık güncel fotoları
bu arada bide motor kapağı bulakta görüntü dahada güzel olsun.
Evet kardeşim,birebir aynı renge boyatırım...Maşallah Mustafa abi... Jantları aynı renge boyatacaksın değil mi?