Yağmur sensörünüz çalışmıyorsa...!

O parçayı bir çok kez söktüm aslında çalışıyor ama arada ki jel olmadığından dolayı yağmuru hissetmiyor.
Bakalım bende alacam bir ara kolaylık sağlar .
Bozuk sensörle , hiç olmayan sensör arasında fark var . Bozuk sensörde kullanıcı sürekli aç kapa yapıyor , değeri normal fasılalı devam ediyor .

çıkardıysan etkisini kaybediyor aynısı megane 2imde benimde başıma geldi. bide jeli yapıştırırken tek şanşın var yapıştırıp bırakman lazım, yeri tam olmamışsa yine tam anlamıyla çalışmıyor :)

​Güle güle kullan Mustafa abi.:eyv

çıkardıysan etkisini kaybediyor aynısı megane 2imde benimde başıma geldi. bide jeli yapıştırırken tek şanşın var yapıştırıp bırakman lazım, yeri tam olmamışsa yine tam anlamıyla çalışmıyor :)
Jel yok hocam jel olsa :) Arayı jole ile dolduracam :D

bendede yok bole seyler kafa kus :D

züğürt dış ses: amaan accık aşım kaygısız başım :)

iç ses: ileride bir gün inşallah yağmur ve far sensörlü tabii o zamana kadar daha ne sensörler çıkar mesela taksi sensörlü bir aracım olur da ben de keyfime bakarım :)

Tabi bunun için yağmur sensörünüz olması gerek bu yüzden beni ilgilendirmiyo hehe

Abi Boş Ver Yağmur Yağmaya Başlayınca Silecek Koluna Basar Çalıştırırız Biz Silgilerimizi Haa Bu Sıralar Benim'ki Biraz Zor Çalışıyor Silgi Kolunu Çekince Silgiler Çalışmaya Başlamıyor, Kolu Cam'dan Çıkarıp Silgileri Kendime Doğru Çekiyorum Anca Çalışıyor, Silgi Motorunun Yağlanma Vakti Geldi Sanırsam hihi

Gereksiz bir şey zaten,elimizle de açabiliyoruz çok şükür :D :D

bence her araçta olması gereken bir özellik :)

319477_3831040812304_1041784047_n.jpg

Benim jel yok aynı senin araba gibi ön camın orasında kocaman delik var gibi duruyor .

Şimdi sen sensör taktırdın örnek bir fotoğraf atar mısın ? O koca delik görüntüsü kapanırsa bende yaptıracam .

Geri