evet 130 a alacak iken diğerini gördüm.farkı rn yazması kutuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam 250 ye gördüm şimdi. ancak bu yağ dpf uyumlu imiş. bunu bu linkten anlayabiliyoruz . (teknik veriyi indiriniz)
https://www.motul.com/tr/tr/products/specific-504-00-507-00-5w30
ancak burada bu yağın ww grubu için uygunluğundan sıkça bahsetmiş. ben rn0720 uyumu göremedim. tercih meselesi tabi. kullananda yokki spesifikı, diğer arkadaşlar dpf siz araçları sanırım.
liqui moly top tec 4400*yağıda düşün madem. motul acea c3 iken liquı c4
alıntı.
acea c3 ile acea c4 arasındaki en büyük fark atık geri dönüşüm sistemlerine olan etkileri. aracınızda turbo dizel partikül filtresi varsa, aracınızda turbo katalitik konvertör varsa, acea c4 bu aksamların ömrünün uzun kalmasını sağlıyor*
başka bir alıntı. ertansel arkadaştan
Kimi yagda rnXXX onayini karsilar yazar. Kimi yagda dogrudan rnXXX yazar. Karsilar demesi renaultun istedigi turde fakat onay alinmamis, rnXXX ise onayi alinmis demektir.
Bu arada konuyla alakalı sormak isterim, kitapçıkta 4.5 litre yağ alıyor deniliyor ama ustalar 5 litre koymada kararlı ben ise 4.7 felan koyduruyorum arayı bulmak için, sizce ne kadar olmalı
nerden aldınız kaça aldınız. link var mı?