Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elf in pahalı olanının anlamı ypk verdiğim linkteki bilgilere bakarsanız zaten evolution full tech olan yağ modelide rn 720 yi karşışıyor yani ucuz olan, ben aracıma ondan koyuyprum ve indirimden şimdi yine 130 liraya ondan aldım
iyi almışsınız .sizin değişim benden yakın. fiyat performans olarak değerlendirmenizı bekleyeceğim. fiyat yüksek
yağı kendim değiştirdim 4.5 litre koydum yağ çizgisinin üst sınırının 2 mm altında oluyor bence yeterli bir seviye daha fazla doldurmak motora zarar verebilir geri kalan 500mlyide daha sonra eksilme yaparsa koymayı düşünüyorum olmazsa sonraki yağ değişiminde 5l yerine 4 lt yağ alıp üstüne koymakBu arada konuyla alakalı sormak isterim, kitapçıkta 4.5 litre yağ alıyor deniliyor ama ustalar 5 litre koymada kararlı ben ise 4.7 felan koyduruyorum arayı bulmak için, sizce ne kadar olmalı
REN0720 kodu olanlar dpf uyumlu olanlar ben bu yağla rus malı Lıubrico 5W 30 kullandım ikisinde de aynı motor sesi ve performans gördüm değişen bişey olmadı Bu yağı kullanabilirsin. 1.5 dizel motor partükül için RN0720 onay kodu gerekiyo zaten
Yağın üretim tarihi önemli mi, herhangi bir problem olur mu. 1 litre vardı bende 2017 den kalma 8 veya 9. Ay üretimi.